Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe Aftrap met Rens van der Wijst, Thijs van den Elzen en Lieke en Tim Linders

7 oktober 2019 21:15


De eerste editie van clubblad D’n Aftrap in het seizoen 2019/2020 met een uitgebreid interview met Rens van der Wijst, een jeugdportret van Lieke en Tim Linders en een nieuwe rubriek, ‘Geselecteerd’, met Thijs van den Elzen.

In het interview zoals gezegd Rens van der Wijst, een speler die al enkele jaren deel uitmaakt van de selectie en dat nog jaren wil blijven doen. Rens verteld over BS 1, zijn tijd bij de junioren, Ajax, wereldreizen en nog veel meer.

In het jeugdportret laten we Lieke en Tim Linders aan het woord. Broer en zus uit een zeer sportief gezin dat wekelijks diverse uren aanwezig is op het sportpark in Boekel. Daarnaast vind je in nieuwe rubriek Geselecteerd een aantal vragen aan Thijs van den Elzen, een jonge selectiespeler die dagelijks bezig is met sport en spel.

Uiteraard in deze Aftrap ook weer een woordje van de voorzitter. Verder ook zeker de moeite waard: de column, waarin onze columnist een mooie beschrijving geeft van de overgang van junioren naar senioren, voor velen heel herkenbaar.

Al met al een boordevolle Aftrap, vol met leuke verhalen. Veel leesplezier en namens de redactie wensen iedereen dit seizoen veel succes toe!

Bekijk hier D'n Aftrap

Delen

Lees meer over:
aftrap clubblad column dn aftrap lieke linders rens van der wijst rens vd wijst thijs van den elzen tijs vd elzen tim linders

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!