Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe D'n Aftrap met o.a. John van Muyen, Eefje Kanters en Jeugdportret van familie Van den Berg

29 december 2020 14:45


Het kalenderjaar 2020 zit er bijna op. Voor iedereen zal 2020 wel als een bijzonder jaar in de herinnering blijven. En dan moeten we nog afwachten wat 2021 ons gaat brengen. Het is duidelijk dat voor alle amateurvoetballers het afgelopen jaar vrij dramatisch is verlopen. Onze voorzitter laat in zijn woord hierover zijn gedachten gaan. Dit en meer in de laatste d'n Aftrap van 2020!

Een van de coronamaatregelen is de sluiting van de sportkantines. Als je beheerder bent dan heb je ineens een andere tijdsinvulling van je week en misschien tijd voor andere dingen. Daarover horen we onze kantineman John van Muyen in ‘In the picture’.

Een inmiddels ervaren speelster in het eerste team van de dames is ‘geselecteerd’ voor deze rubriek: Eefje Kanters. Omdat voetballen momenteel niet gaat, is ze veel op de bouw te vinden.

Nog jong en onervaren zijn de drie kinderen uit één gezin die deel uitmaken van de jeugdteams van Boekel Sport. Gelukkig kunnen zij wel trainen en ze weten al wat ze later willen worden. We spreken met Mats, Liv en Sep van den Berg.

Daarnaast hebben we ook aandacht voor het feit dat onze vereniging 65 jaar bestaat, een mooi jubileum!

 

Voor de komende kerstdagen en de jaarwisseling wensen we iedereen een gezonde en gezellige tijd toe voor zover dat mogelijk is. Veel leesplezier!

 

Bekijk hier D'n Aftrap

Bekijk je deze pagina op je mobiel? Bekijk d'n Aftrap dan hier!

Delen

Lees meer over:
aftrap clubblad dn aftrap eefje kanters john van muyen liv van den berg mats van den berg sep van de berg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!