Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

D’n Aftrap met o.a. Roel van Lankveld, Rob van den Berg en Jurre van Rijbroek

11 maart 2021 19:15


“Scheids, maar hij liep tegen mijn elleboog op!” – Pieter Sanders, bij wederom een rode kaart. Deze uitspraak zou gerust op een tegeltje mogen. In deze nieuwste D’n Aftrap vind je een verzameling van uitspraken waar dhr. Cruijff een puntje aan kan zuigen. Maar er is meer in deze bomvolle editie van D’n Aftrap.

Met de lente in aantocht is er weer een sprankje hoop dat we wat meer mogen en kunnen op het voetbalveld. Het geduld van eenieder wordt behoorlijk op de proef gesteld en dat valt niet altijd mee. Onze voorzitter laat in zijn woord hierover zijn gedachten gaan.

In een zeer uitgebreid interview spreken we Roel van Lankveld, jeugdvoorzitter van Boekel Sport. Speelde zelf jarenlang bij VVV en NEC in de jeugdafdeling waar presteren voorop staat maar waar ook aandacht was voor de schoolopleiding van de spelers. De juiste balans vinden tussen plezier en zo goed mogelijk presteren is een mooie uitdaging voor BS. Roel komt uitgebreid aan het woord over BS, blessures, VVV/NEC, een wedstrijdje in Turkije en nog veel meer.

In het jeugdportret maken we kennis met Jurre van Rijbroek, een JO13-1 speler. Net als alle andere spelers vindt hij trainen wel leuk, maar mist hij de wedstrijden toch wel erg. 

In de rubriek ‘Geselecteerd’ een jeugdige senior: Rob van den Berg. Rob heeft door een vrij langdurige blessure dit seizoen niet kunnen trainen en hoopt zo snel mogelijk weer fit te worden.

Mensen die een extra zinvolle functie kunnen vervullen binnen een vereniging zijn onze verenigingscoaches: Cees Vermeer, Chantal Straatman en Juul Aldenhuijsen. In deze D’n Aftrap stellen zij zich voor en vertellen ze over hun (com)missie.

Als laatste staan we nog even stil bij onze gevaarlijke goede Panters. Een prachtig initiatief om de vierjarigen al kennis te laten maken met voetbal. 

Al met al dus een diverse en volle D’n Aftrap. Sla hem snel open en veel leesplezier!

 

Bekijk hier D'n Aftrap

Bekijk je deze pagina op je mobiel? Bekijk d'n Aftrap dan hier!

Delen

Lees meer over:
aftrap cees vermeer chantal straatman clubblad dn aftrap jeugdvoorzitter jurre van rijbroek juul aldenhuijsen panters rob van den berg roel van lankveld tegeltjes uitspraken

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!