Scheidsrechter

Dhr. Talas

Accommodatie

Onbekend

Boekel Sport heeft ook de tweede bekerwedstrijd gewonnen. Op het eigen Sportpark De Donk werden de gasten uit Gassel met een ruime nederlaag naar huis gestuurd. Boekel Sport won overtuigend met 7-0 en kwam de gehele wedstrijd niet in de problemen.

Al na 3 minuten was het raak, Sten Krol bediende Rens vd Wijst die vanaf randje 16 met zijn ‘mindere been’ (links) strak binnen schoot in de rechterhoek van de keeper. Amper 4 minuten later was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Tim Schuijers kreeg de bal op aangeven van Jelle Bouwmans en schoot met zijn linker onhoudbaar binnen: 2-0! V.v. Gassel kwam er niet aan te pas en moest toe zien hoe Boekel Sport het spel maakte en de score verder uitbreidde. In de 30e minuut zette Sten Krol goed druk op de verdediging van Gassel die de bal te kort terug speelde op hun keeper. Tim Schuijers was het weer die onderschepte en 1 op 1 met de keeper geen fout maakte: 3-0. Vanaf de aftrap na het doelpunt was het Jesse van Moorsel die op schitterende wijze Tim Schuijers bediende, hij maakte op eveneens schitterende wijze de 4-0 met een mooie lob op de uitkomende keeper. Een loepzuivere hattrick voor de spits van Boekel Sport.

In de rust werd Guus Goossens gewisseld voor Jari Claasse. Na rust een zelfde spelbeeld. Boekel Sport had in het eerste kwartier na rust wel zo’n 85% balbezit maar tot grote kansen leidde dat niet.

Na een uur spelen besloot Pim Wammes vanaf de linkerflank op te komen en kapte de bal naar binnen, met zijn rechter liet hij een streep van een shot via de binnenkant van de kruising de bal weer uit het doel verdwijnen, dat had zeker meer verdiend!

Trainer Marc vd Ven wisselde vervolgens Merijn van Haandel en Jelle Bouwmans, voor hen kwamen Jur van Schijndel en Teun van den Elzen. Het spelbeeld veranderde niet, de score wel. Wederom was het Sten Krol die door goed druk te zetten de bal veroverde en wederom Tim Schuijers in stelling bracht, hij faalde oog in oog met de keeper niet en maakte zijn 4e van de middag: 5-0.

Met nog een kwartier te spelen mocht ook Pim Wammes het veld ruimen en jongeling Martijn van Sleeuwen mocht zijn opwachting maken. Koud in het veld kreeg Martijn de bal voor zijn voeten en haalde met rechts vanaf zo’n meter of 20 hard uit: 6-0. Slechts twee minuten later werd de eindstand op het scorebord gekopt. Een strakke, goede voorzet vanaf de rechterzijde door Rens van der Wijst werd keurig binnen gekopt door eveneens de jeugdige Yanick Groenendaal: 7-0. Daarna geloofden beide teams het wel en ook de scheidsrechter van dienst, Dhr. Talas, floot na een dikke 90 minuten voor het einde van de wedstrijd.

Een keurige zevenklapper voor de mannen van Marc vd Ven die met 6 punten uit 2 wedstrijd fier aan kop gaan in deze poule. Volgende week zondag wacht Holthees/De Smakt in Holthees. Voordat Boekel daar naar toe reist wacht donderdag a.s. eerst nog 2e klasser v.v. Heeswijk 1 op Sportpark De Donk voor een oefenwedstijd, aanvang 20:00 uur.

Toeschouwers zijn bij beide wedstrijden van harte welkom!