Boekel Sport 1 wint eerste bekerwedstrijd

Scheidsrechter

Dhr. Timmers

Accommodatie

Onbekend

Op een regenachtige zondagmiddag 30 augustus stond voor Boekel Sport 1 de eerste bekerwedstrijd op het programma. Constantia 1 uit Wanroij was de gastheer voor de mannen van trainer Marc vd Ven.

Na een prima voorbereiding vandaag dus de eerste ‘echte’ (beker)wedstrijd. Op Sportpark De Kwik trad Boekel Sport aan met de van blessures terugkomende Jelle Bouwmans, Rens vd Wijst en Pim Wammes. Allen maakten ze 45 minuten om zo weer ritme op te doen. In de 40e minuut was het Pim Wammes die Boekel Sport op voorsprong zette met een bekeken buitenkantje links: 0-1.
Voor dit doelpunt was het Boekel Sport die het beeld van de wedstrijd bepaalde. Constantia werd vastgezet en ze kwamen amper van de eigen helft af. Boekel Sport creëerde zelf enkele kansen maar deze werden gemist door o.a. Guus Goossens, Tim Schuijers en Niek Schuijers.

Na rust eenzelfde beeld, al werden er minder kansen gecreëerd. Toch viel de 0-2: in de 66e minuut werd een vrije trap van Twan Merks vanaf de rechterzijde van het veld door een speler van Constantia in eigen doel gewerkt. Opsteker voor Boekel Sport en de wedstrijd in het slot. Erg veel gebeurde er niet meer en zodoende werden de 3 punten mee naar Boekel genomen.

Zondag aanstaande wacht v.v. Gassel 1 op Sportpark De Donk, zij wisten de eerste wedstrijd ook winnend af te sluiten tegen v.v. Holthees/Smakt door 2-1 te winnen. Voor Boekel Sport zaak om ook deze wedstrijd winnend af te sluiten om de koppositie te behouden.

Supporters zijn van harte welkom op Sportpark De Donk.