Scheidsrechter

Dhr. Schelsema

Accommodatie

Onbekend

Die trouwe aanhang zal voorlopig nog wel vaker verstek moeten laten gaan. Geen punten, dat moet voorlopig niet meer aan de orde zijn. FC Schadewijk speelde zeker niet beter dan Boekel Sport, wel gehaaider en vaak alerter. Al binnen 30 seconden stond Tim Schuijers oog in oog met de doelman van FC Schadewijk. De schade bleef beperkt tot een corner. In de eerste 10 minuten had Boekel Sport nog twee keer de kans om op voorsprong te komen. In de 22e minuut verspeelde Boekel Sport te simpel de bal en kon FC Schadewijk te gemakkelijk aan een 0-1 voorsprong komen. De mooie combinaties die Boekel Sport op de grasmat probeerde te leggen konden te vaak onderbroken worden door de spelers van FC Schadewijk. En dan holde Boekel Sport even achter de feiten aan. In de 53e minuut dacht Tim Schuijers het tij te doen keren. Met een formidabele actie vanaf de zijlijn en een prima doeltreffend schot zette hij Boekel Sport op 1-1. Vier minuten later werd met een enorme pegel uit een vrije trap  de hoop op een omkeer in de wedstrijd aan diggelen geschoten: 1-2. Daarna probeerde Boekel Sport er alles aan te doen om opnieuw de gelijkmaker te scoren. Met vrij simpele balwinst was het FC Schadewijk dat in de 83e minuut de 1-3 liet aantekenen. Kansen op 2-3 kwamen er, maar ook de 1-4 was voor het intikken. Jesse Zwanenburg voorkwam een grotere nederlaag. Boekel Sport verloor zijn eerste wedstrijd van het seizoen en werd enigszins afgetroefd door een alerte en slimmere tegenstander. Volgende week uit tegen Germania mag Boekel Sport proberen de punten mee naar huis te nemen. Voor trouwe supporters had dit het eerste bezoekje kunnen zijn aan een Groesbeekse club. Maar helaas ! Corona houdt de  supportersschare nog even thuis!