Waterval 9
5427HL
BOEKEL
tel. 0492-323175

Boekel Sport ging voortvarend van start. Al na 30 seconden belandde een schot van Twan Merks tegen de binnenkant van de paal. En nog geen minuut later ging een harde schuiver van Tim Schuijers langs, Na ongeveer 6 minuten probeerde Guus Goosens doeltreffend te zijn. Vanuit een onmogelijke positie vond hij slechts het zijnet. Na dit wapengekletter was het meeste balbezit toch voor Rood Wit. Dat resulteerde in zeker drie corners. In de 30e minuut gaf Twan Merks vanaf links voortreffelijk voor en kon Tim Schujers met het hoofd de 1-0 aantekenen. Mooie aanval, dito doelpunt. Na rust hing lange tijd het tweede doelpunt van de wedstrijd in de lucht. Dat zou dan de 1-1 betekenen. De aanvallers van Rood Wit lieten het afweten. Na die dreigende twintig minuten liet de Boekelse trainer drie frisse krachten opdraven. Niek Schujiers had maar 4 minuten nodig om Jari Claasse in stelling te brengen en raak te laten schieten: 2-0! Twee minuten later, in de 71e minuut was het opnieuw raak! Twan Merks zorgde voor de assist, Jan vd Acker scoorde Boekels derde treffer. Rood Wit gaf niet op, maar was verslagen. In de resterende tijd was het de keeper van Rood Wit die minimaal drie keer in de weg stond om Boekels vierde treffer te voorkomen. De volgende competitiewedstrijd staat gepland op zondag 21 november. Thuis tegen Hapse Boys! Uw komst en een tweede thuisoverwinning zou meer dan naangenaam zijn! Graag tot dan!