Waterval 9
5427HL
BOEKEL
tel. 0492-323175

Door onbenutte kansen en een pijnlijk misverstand houdt Boekel Sport slechts een punt over aan het belangrijke treffen met Melderslo.

Er werden meerdere foutieve passes afgeleverd. Maar ergens op het middenveld heeft dat meestal geen rechtstreekse gevolgen. De fout kan nog hersteld worden. Van het korte passje van keeper Michiel Merks op Sander Jonkers, en het passje terug, profiteerde Melderslo door Bert Verheijen maximaal. Hij scoorde in de 59e minuut de gelijkmaker.

Al in de 5e minuut kon keeper Bas van Westerveld een onverwachte en mooie actie van Yanick Groenendaal slechts tot corner verwerken. In de 18e minuut belandde een harde pegel van Teun van den Elzen op de lat. De rebound kon door de keeper net tot corner getikt worden. Keeper Michiel Merks moest in de 34e minuut op de achterlijn vol aan de bak. Hij plukte de bal van de voet van een snelle aanvaller. Nog net in de eerste helft wist Tim Schuijers op sublieme wijze een lange actie doeltreffend af te ronden. 1-0 ruststand voor Boekel Sport.

Meteen na rust was het opnieuw bijna kassa. Op miraculeuze wijze werd het geen goal. Boekel Sport was naarstig op zoek naar een tweede treffer. De eerste kans die Melderslo na rust kreeg, was de reeds genoemde gelijkmaker. Toen Boekel Sport zich van deze onverwachte domper had hersteld, gaf Twan Merks een droompass op Yanick Groenendaal. Mede door ingrijpen van de keeper leverde dit niet het gewenste resultaat op. Ook Jari Claasse stuitte op de kwaliteiten van diezelfde keeper. Zelfs Edward Schouten kon in de slotminuut de fans niet trakteren op een tweede treffer.

En zo moest vooral Boekel Sport genoegen nemen met een puntje. Dat de wedstrijd spannend bleef tot het einde, kon ook op het conto geschreven worden van de goed leidende Thierry Schelsema.

Volgende week uit naar Groesbeek. Om precies te zijn: Germania. Graag tot dan!