Oudedijk 30 A
5409AC
ODILIAPEEL
tel. 0413-272128

Boekel Sport 7 is de competitie begonnen met een 3-0 nederlaag tegen Odiliapeel 3.
Op Sportpark De Smelen begonnen de Geel-Zwarten dramatisch aan de wedstrijd.
Ondanks het schappelijke tijdstip van 10.30 uur leken de Boekelnaren alles behalve wakker.
Na een kwartier spelen keken de mannen van 't 7e al tegen een 3-0 achterstand aan. De thuisploeg kreeg in de resterende eerste helft nog meerdere kansen om hun voorsprong te vergroten maar een grotere blamage voor Boekel Sport werd de Geel-Zwarten bespaard.

In de rust diverse wijzigingen binnen het elftal om het tij misschien nog te kunnen keren.
Boekel Sport kwam beter in het spel maar het kwaad was al in de eerste 45 minuten geschied waardoor de ruststand tevens de eindstand werd.

24 Oktober speelt Boekel Sport 7 hun tweede competitiewedstrijd thuis tegen HBV 5 uit Beers.