Waterval 9
5427HL
BOEKEL
tel. 0492-323175

De basis van de terechte overwinning van koploper Boekel Sport op SV United werd al gelegd in de eerste helft. Veel dreiging, veel actie en niet te vergeten een heerlijk paaszonnetje en talrijke toeschouwers! In de 13e minuut werd een ingenieus genomen vrije trap omgezet in een doelpunt. Maar afgekeurd wegens buitenspel. Yannick Groenendaal zag een mooie inzet door keeper Bas Rademacher knap tot corner verwerkt. Een voorzet van Niek Schuijers eindigde op het dak van het doel. Negen minuten voor rust moest SV United verder met tien man. Vanwege een rode kaart. Een “noodzakelijke “ ingreep moest Boekel Sport van haar eerste goal houden. Scheidsrechter Gijs Rongen kende geen pardon. Het publiek moest tot de 51e minuut wachten voor de openingstreffer, Een voorzet van Pim Wammes kon door Jan vd Acker prima binnen gewerkt worden, 1-0 voorsprong Boekel Sport. In de 68e minuut gaf Guus Goossens een schitterende voorzet, die helaas niet verzilverd kon worden. Nauwelijks 1 minuut later controleerde Guus Goossens de bal op zijn borst en haalde vanaf een metertje of 20 voortreffelijk uit. Dat was 2-0. In de 71e minuut was het opnieuw de keeper van SV United die Yannick Groenendaal het scoren belette. Uit de daarop volgende corner wist Edward Schouten met een laag, droog schot de 3-0 op het scorebord te zetten.

Vijf minuten voor tijd liet aanvoerder Jelle Bouwmans, die een voortreffelijke wedstrijd speelde, zich vervangen door Jort de Bie, vanwege een lichte stembandblessure. In blessuretijd kon Tim Schuijers uit een prachtige pass vanuit de achterhoede de laatste Boekelse treffer op zijn naam zetten! Eindresultaat een mooie 4-0 overwinning!

Zondag 24 april is Boekel Sport te gast bij de Hapse Boys. Aanvang 14.30 uur. Supporters welkom!