Eikelenbosserdijk 6 A
5962NV
MELDERSLO
tel. 077-3982202

De topper in de 3e Klasse D Zuid II tussen sv Melderslo 1 en v.v. Boekel Sport 1 is in een 0-0 stand geëindigd.  In een spannende maar ook wel ‘matige’ topper kwamen beide ploegen niet tot scoren.

Het was vooral een wedstrijd die zich op het middenveld afspeelde. Het ene moment had Melderslo het betere spel en overwicht en een fase later was het Boekel Sport wat het spel maakte. Tot echt grote kansen kwamen beide ploegen niet. Het vooral niet verliezen was de doelstelling van beide teams. Uit een corner werd Boekel Sport in de eerste helft nog wel gevaarlijk, de bal werd goed aangesneden maar uiteindelijk kwamen de voorwaartsen ietwat te kort om de bal tot een goal om te zetten.

Net na rust een omzetting in de ploeg van trainer Marc vd Ven. Jari Claasse verving Teun vd Elzen en mede door deze wissel kwam Boekel Sport beter in de wedstrijd en werd het spel wat beter. Zoals eerder gezegd kwam het in de gehele wedstrijd niet tot grote kansen en zo kwam er na 90 minuten een terechte uitslag op het scorebord: 0-0.

Vanaf deze plek nog wel even een compliment over hoe het speelveld in Melderslo erbij lag, daar kunnen vele ploegen nog een puntje aan zuigen. Daar heeft het in ieder geval niet aan gelegen, net als de hele vele supporters uit Boekel die de reis hadden gemaakt naar Melderslo.

Hopelijk zien we deze supporters ook weer terug in de laatste 3 wedstrijden waarin de ploeg alle steun kan gebruiken!

Komende zondag komt Ysselsteyn 1 op bezoek en na deze wedstrijd vind de seizoensafsluiting plaats bij v.v. Boekel Sport.