Waterval 9
5427HL
BOEKEL
tel. 0492-323175

Door een 2-0 overwinning op Excellent uit Oploo, nestelde Boekel Sport zich nog iets steviger oo de koppositie in de derde klasse D. Het overwicht, het iets betere spel, mondde in de 11e minuut uit in een bal op  de lat. Pas in de 18e minuut schoot Tim Schuijers door een benutte strafschop Boekel Sport op voorsprong. Op het eind van de eerste helft was het eerst de Oploose keeper die Boekel Sport op 1-0 hield. Vervolgens ging de bal hoog over. In  de tweede helft golfde het sportieve duel op en neer. Leidsman Paul de Kleine bleef goed fluiten. Pas in de 81e minuut zette invaller Jari Claasse Boekel Sport met een prima goal op veilige voorsprong! A.s. zondag zijn alle supporters welkom in Gennep bij Vitesse ‘08. Let op: aanvangstijdstip 14.00 uur!