Heereindsestraat 10
5741RB
BEEK EN DONK
tel. 0492-465162

Vandaag trad Boekel Sport 1 aan uit tegen Sparta'25 1 uit Beek en Donk. In de bekerwedstrijd werd hier met 2-2 gelijk gespeeld, vandaag ging het om 3 punten in de competitie.

Boekel Sport begon voortvarend met enkele diepe ballen, maar deze werden onschadelijk gemaakt door de defensie en keeper van Sparta'25 1. In de 19e min kreeg Sparta'25 1 een vrije trap te nemen op ongeveer 20 meter van het doel van keeper Michiel Merks. Deze vrije trap belandde via de muur ongelukkig in de ander hoek dan waar keeper Merks zich bevond. 1-0 voor de thuisploeg.

In de 25e minuut stuurt Jesse van Moorsel Guus Goossens diep weg maar de bal kan net niet goed genoeg aangenomen worden door Guus en via de verdediger verdwijnt de bal over de achterlijn, echter de scheidsrechter van dienst, Dhr. vd Ven oordeelt anders en geeft een achterbal. Het spel van Boekel Sport is in deze eerste helft echter te matig om aanspraak te maken op een doelpunt. 1 minuut voor rust is Jan vd Acker dichtbij maar hij komt enkele centimeters te kort om binnen te knikken.

Na rust een dubbele wissel bij v.v. Boekel Sport. Vanaf de knappe mannen bank kwamen Rens vd Wijst en Yanick Groenendaal in het veld voor Jan vd Acker en Edward Schouten. Meteen vanaf de aftap soleert Yanick 4,5 man voorbij echter het vervolg levert niets op. In de 50e minuut krijgt Sparta'25 1 een inworp, deze wordt ver in de 16 gebracht en door te slecht ingrijpen belandt de bal voor de voeten van een Sparta'25 1 speler die met deze kans wel raad weet: 2-0. In de 58e minuut is Guus Goossens dichtbij de aansluitingstreffer, maar via een speler van Sparta en de keeper verdwijnt de bal uit de bovenhoek. 7 minuten later komt Pim Wammes goed door op links, hij legt de bal goed terug op de 16 meter lijn en Merijn van Handel schiet de bal rakelings langs de paal. Pech voor Boekel Sport 1.

In de 78e min komt Sparta'25 1 gevaarlijk door, een diepe bal valt tussen de verdediging en keeper Merks, deze laatste botst op dezelfde aanvaller. Een gele kaart voor keeper Merks en een vrije trap voor Sparta'25 1 is de conclusie van scheidsrechter vd Ven.

In de 80e minuut is Sparta'25 1 dichtbij het bevrijdende doelpunt maar de bal wordt door iedereen gemist en gaat voorlangs het doel van keeper Merks. v.v. Boekel Sport gaat alles of niets spelen maar dit haalt helaas niets meer uit. v.v. Boekel Sport 1 verliest uiteindelijk terecht doordat het zelf te weinig potten kon breken.

Volgende week nieuwe kansen thuis tegen DAW Schaijk. Supporters zijn uiteraard weer van harte welkom!