Loo 8
5388SB
NISTELRODE
tel. 0412-611501

Op zondag 21 mei stond voor v.v. Boekel Sport 1 de laatste wedstrijd op het programma. Ons vaandelteam moest op bezoek in Nistelrode bij Prinses Irene. Voor v.v. Boekel Sport stonden er nog 2 zaken open: Strijden tegen nacompetitie voor degradatie en bij een positief resultaat was zelfs de 3e periode nog binnen handbereik.

v.v. Boekel Sport 1 begon ook voortvarend aan het duel op het matige en hete kunstgrasveld in Nistelrode. In minuut 8 werd Yanick Groenendaal diep gestuurd, hij omspeelde de keeper maar deze katapuleerde Yanick tegen de grond, een 100% penalty werd v.v. Boekel Sport door de neus geboord.

6 minuten later was het 'raak' aan de andere kant, een vrije trap vanaf de achterlijn werd voorgebracht en ingekopt, echter verdween de bal via de onderkant van de lat en de doellijn weer uit het doel van keeper Jesse Zwanenburg. De scheidsrechter van dienst, die tussen de penaltystip en het 16 meter gebied stond oordeeelde echter anders en keurde deze inzet dubieus goed: 1-0 voor de thuisploeg.

Na deze tegenslag werd het spel van v.v. Boekel Sport matiger en kwam Prinses Irene beter in de wedstrijd. In de 19e minuut was Pim Wammes dichtbij de gelijkmaker, zijn voorzet verdween via de lat voorlangs. Na 28 minuten komt Prinses Irene op 2-0 , een aanval over links wordt strak voor het doel van Boekel Sport geplaatst en de spits is er als de kippen bij om de bal subtiel binnen te tikken.

Na rust eenzelfde spelbeeld, Prinses Irene met het betere van het spel, maar de 1e kans is voor Guus wordt gepareerd door de keeper van Prinses Irene. Na 62 minuten wordt de wedstrijd beslist en maakt Prinses Irene de 3-0. Beide teams geloven het verder wel door de tussenstanden op de andere velden en daardoor, ondanks de nederlaag, speelt v.v. Boekel Sport 1 ook volgend seizoen wederom in de 2e Klasse.  Een knappe prestatie mede gezien het vele aantal (zware) blessuregevallen bij ons vaandelteam.

Vanaf deze plaats danken wij al onze trouwe supporters voor de steun in het afgelopen seizoen namens de spelers en staf!!