Graafseweg 34
5831AB
BOXMEER
tel. 0485-571981

v.v. Boekel Sport is er ook in de tweede uitwedstrijd van deze competitie niet in geslaagd om een resultaat mee naar Boekel te nemen. In Boxmeer werd tegen Olympia’18 1 met een minimaal verschil verloren: 1-0.

Al na 1 minuut kwam v.v. Boekel Sport goed weg, een bal die tussen de laatste linie en doelman Merks viel werd door beide verkeerd ingeschat , maar de aanvaller van Olympia’18 wist niet te profiteren. Hierna hervatte v.v. Boekel Sport zich prima en in de 5e minuut was het Guus Goossens die het net niet gevonden kreeg. Tot aan minuut 15 was het v.v. Boekel Sport wat het spel maakte maar tot hele grote kansen kwamen de mannen van trainer Aarts niet.

Na dit kwartier kwam Olympia’18 beter in het spel en drong meer aan. Dit leidde in de 32e minuut tot het enige doelpunt van deze wedstrijd. Een goede actie werd uiteindelijk beloond door Juul Schelbergen. Edward Schouten was even voor rust nog bijna trefzeker. Een diepe bal op Tim Schuijers werd onreglementair met de hand gestopt, de toegewezen vrije trap van Edward spatte uiteen op de lat. Pech voor v.v. Boekel Sport. In de laatste minuut van de eerste helft een schitterende pass van achteruit door Jelle Bouwmans, deze werd keurig aangenomen en over de keeper heen gewerkt, echter vlagde de grensrechter van Olympia’18 dubieus af.

Na rust een omzetting bij v.v. Boekel Sport. Centrale verdediger Sander Jonkers bleef achter in het kleedlokaal en Yanick Groenendaal verving hem. De gehele tweede helft mocht en maakte v.v. Boekel Sport het spel maar tot hele grote kansen kwam het niet. Olympia’18 kreeg tot de 85e minuut ook geen enkele kans door het betere spel van v.v. Boekel Sport. Tim Schuijers was nog dicht bij de 1-1 maar een twijfeling bij Tim om de bal zelf te schieten of toch af te leggen maakte het dat ook deze kans niet tot doelpunt omgezet werd. Olympia’18 voelde ook dat het onder druk stond en elke situatie waar het kon werd de nodige tijd genomen, of ging de vlag omhoog bij de assistent scheidsrechter. Dit resulteerde dan ook in 7 minuten blessuretijd maar helaas kwam v.v. Boekel Sport 1 niet meer tot scoren.

Volgende week komt v.v. Heeswijk op bezoek op Sportpark De Donk in Boekel. Hopelijk weten onze mannen dan weer een overwinning over de streep te trekken.

Supporters zijn weer van harte welkom om ons vaandelteam te steunen!