Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe aftrap online!

14 mei 2018 22:15


Met in deze edititie een uitgebreid interview met vrijwilliger van het jaar Wim vd Elzen en een jeugdportret van Jort en Jens van Dijk!

Bij elke vereniging is men zich zeer bewust van het belang van de inzet van de vele vrijwilligers. Elk jaar krijgt één van deze mensen een extra vermelding als vrijwilliger van het jaar. Dit jaar was deze eer voor Wim vd Elzen. Onze felicitaties. In het interview komen we alles te weten over deze persoon.

In het jeugdportret komen twee broertjes aan het woord: Jort en Jens van Dijk. De familie van Jort en Jens maakt ook al jarenlang deel uit van de Boekel Sport familie. Behalve voetballen helpen ze ook al regelmatig mee in de bouw.

Verder horen we vanuit het bestuur hoe het staat met de privatisering van met name het onderhoud op onze accommodatie. Daar komt nog heel wat bij kijken. Tenslotte zijn in het archief van 40 jaar d’ n aftrap weer enkele ‘anekdotes’ uit het verleden opgehaald.

Bekijk hier snel de nieuwste editie van D'n aftrap!
Delen

Lees meer over:
Boekel Sport aftrap blad clubblad dn aftrap jens jens van dijk jort jort van dijk magazine wim wim van den elzen wim vd elzen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!