Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe aftrap online met o.a. Wim van Zutven!

12 februari 2019 23:15


In deze editie van de aftrap een interview met Wim van Zutven, een jeugdportret van Luka van Sinten en nieuwe column van Sander Jonkers over 'gogme'.

Wim van Zutven heeft 40 jaar in het bestuur van Boekel Sport gezeten, en dan heb je wel wat te vertellen.  Het verhaal van deze superclubman is te lezen in deze nieuwe editie van clubblad D'n Aftrap. 

In het Jeugdportret kom Luka van Sinten aan het woord, een enthousiaste jeugdspeler uit een familie die al heel lang verbonden is met Boekel Sport. 

Daarnaast is er een prachtige column geschreven door redactielid Sander Jonkers. Het onderwerp is "gogme", iets wat Sander haarfijn aan verschillende spelers uit alle seniorenteams van Boekel Sport koppelt.

Benieuwd naar de column, het interview met Wim van Zutven en het Jeugdportret van Luka van Sinten. Lees dan snel onze Aftrap!

Bekijk hier de aftrap

Delen

Lees meer over:
Bram Reijnen Kevin van Kessel Marcin Czlapa Max van de Boogaard Merie Jacobs Niels van den Hoogen Renée van Gerven - Donkers Sam Wezenberg Teun Wiendels Tijs Verstraten Ton Hoevenaars Yvonne Vogels aftrap clubblad dn aftrap interview luka van sinten pim krol sander jonkers wim van zutven

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!