Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilliger van het jaar en twee ereleden benoemd op vrijwilligersavond

25 april 2022 16:00


Op de vrijwilligersavond 22 april 2022 is de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt en zijn er ook twee ereleden benoemd. Verder zijn acht leden in het zonnetje gezet voor het 25- dan wel 50-jarige lidmaatschap.

Vrijwilliger van het jaar

Voor het seizoen 2021-2022 werd Erik Tielemans als vrijwilliger van het jaar aangewezen. Erik is al jarenlang leider en trainer in de jeugd, vlagger én scheidsrechter bij zowel de jeugd als de senioren en lid van de technische commissie. Verder is hij zowel doordeweeks als in het weekend in de weer als leider en trainer van het tweede elftal en is hij als vrijwilliger actief bij bijna ieder bouwproject bij v.v. Boekel Sport. Al met al dus een zeer terechte uitverkiezing!

2022-04-22_Erik_tielemans.jpg
Vrijwilliger van het Jaar: Erik Tielemans


Ereleden

Op dezelfde avond zijn er twee ereleden benoemd voor hun tomeloze inzet voor de club: Leo van Haandel en Jan van de Elzen.

 

Leo van Haandel

Al jaren is Leo actief als vrijwilliger voor de club. Vijftien jaar lang was hij jeugdleider van het team waarin zijn zoon speelde. Daarna trainde hij het dameselftal en was en is een zeer trouwe supporter van de club. In totaal was hij zo’n 25 jaar leider bij v.v. Boekel Sport. Ook nu nog verricht hij allerlei hand- en spandiensten voor de club. Hij verzorgt het schilderwerk van deuren, kozijnen etc. Hij is lid van de maandag-/vrijdag-ploeg en haalt de mede-vrijwilligers die minder mobiel zijn, met de auto op. Dit doet hij ook voor leden van de stamtafel waar hij ook deel vanuit maakt. Zijn jarenlange inzet voor en betrokkenheid bij de club wordt zeer gewaardeerd.

2022-04-22_Leo_v_Haandel.jpg
Erelid Leo van Haandel


Jan van de Elzen

Al 57 jaar is Jan zeer betrokken bij v.v. Boekel Sport. Als actief voetballer speelde Jan in diverse jeugd- en seniorenelftallen, tot hij een beenbreuk opliep. Niemand mocht er aankomen, hij kon het zelf wel recht zetten. Helaas betekende dit einde carrière. Al 50 jaar lang week in week uit verzorgt Jan de trainingen voor de jeugd, en wanneer het moet twee teams tegelijk. Zijn voetbaltechnische kennis gecombineerd met zijn humor zorgt voor veel spelplezier bij onze jeugd. Jan heeft de gave om van de jeugd op een leuke manier toppers te maken.

2022-04-22_Jan_vd_Elzen.jpg
Erelid Jan vd ElzenOverzicht 25- en 50-jarige lidmaatschappen


25 jaar lid:


Rik Lange (niet aanwezig op vrijwilligersavond)

Tom Vos (niet aanwezig op vrijwilligersavond)

Rik Tiebosch (niet aanwezig op vrijwilligersavond)

Joris Polman (niet aanwezig op vrijwilligersavond)

Lydia vd Ven
2022-04-22_lidia_vd_ven.jpg


Mark Jacobs
2022-04-22_Mark_Jacobs.jpg


Tim Schuijers
2022-04-22_tim_schuijers.jpg


50 jaar lid:

Joop v.d. Rijt
2022-04-22_Joop_vd_Rijt.jpg

De avond werd gezellig voortgezet en onder het genot van een drankje en een heerlijke BBQ (het eten werd gebakken door spelers van de selectie van v.v. Boekel Sport) afgesloten in onze kantine.

DSC_7360a.jpg

DSC_7362a.jpg


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!