Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

v.v. Boekel Sport 1 – Schijndel/DE WIT 1 0-0

25 november 2022 10:00

Zondag 20 november om 14:30 uur trapten v.v. Boekel Sport 1 en Schijndel/DE WIT 1 af voor de 8e competitiewedstrijd in de 2e Klasse G.

Meteen vanaf het beginsignaal van scheidsrechter Theunisz waren de bedoelingen van v.v. Boekel Sport 1 duidelijk zichtbaar. Al in de 5e minuut kwam Guus Goossens op links door en passeert zijn mannetje, zijn schot verdwijnt in het zijnet. Een minuut later is Jari op de rechterflank zijn tegenstander te snel af en zijn strakke voorzet wordt helaas door iedereen gemist. Weer een minuut later weer een kans van v.v. Boekel Sport. Tim komt op de rechts door na goed druk zetten van Jari, de voorzet van Tim wordt echter door Guus over getikt. v.v. Boekel Sport creëert veel kansen en in de problemen komen ze niet. Schijndel krijgt geen druk op het middenveld van v.v. Boekel Sport.

In minuut 8 alweer een grote kans, Tim Schuijers komt 1 op 1 met keeper Gordijn maar mist helaas. In de 12e minuut komt Schijndel/DE WIT gevaarlijk voor het doel van keeper Merks, de bal wordt gevaarlijk ingebracht en door velen gemist, bij de 2e paal is het een aanvaller van Schijndel die de bal via de arm op de paal werkt, gelukkig voor v.v. Boekel Sport verdwijnt de bal via de buitenkant vd paal achter.

In de 23e minuut krijgt v.v. Boekel Sport een vrije trap te nemen, door een snel genomen bal komt Jari Claasse er snel door, hij kapt zijn tegenstander uit en schiet helaas voorlangs. In minuut 28 claimt Schijndel/DE WIT een penalty, mistasten achterin tussen doelman Merks en Bouwmans leidt er toe dat de spits van Schijndel/DE WIT tussenbeide komt, doelman Merks gooit zich ervoor en iedereen dat Schijndel een warm hart toedraagt schreeuwt om een pingel, scheidsrechter Theunisz wuift het weg. In de 35e minuut raakt Tim Schuijers de lat nadat Edward Schouten een vrije trap inbrengt en deze uiteindelijk voor de voeten van Schuijers beland, helaas hangt de lat een doelpunt in de weg. Weer een minuut later weer een kans, Tim wordt wederom weggestuurd en stuit op keeper Gordijn, de rebound wordt door Goossens ingebracht en rolt rakelings voorlangs. In minuut 44 kopt Sander Jonkers een vrije trap door Pim Wammes rakelings over.

Na deze stormloop van v.v. Boekel Sport in de eerste helft is iedereen er van overtuigd dat dit in de 2e helft wel goed gaat komen, echter geeft scheidsrechter Theunisz aan niet verder te kunnen. Na overleg met de KNVB, v.v. Boekel Sport en Schijndel/DE WIT wordt besloten om de wedstrijd te staken.

Donderdag 24 november om 20u is de 2e helft gespeeld in Boekel. Schijndel kwam met een verdedigend blok om de aanvals impulsen van v.v. Boekel Sport tegen te houden en dit leek te werken. Boekel Sport kwam er nauwelijks doorheen en Schijndel kwam er een aantal keren gevaarlijk uit. De grootste kans werd gelukkig voor Boekel Sport gemist door Schijndel. Ook Boekel Sport kreeg nog een goede kopkans via Niek Schuijers maar deze bal ging rakelings naast de paal, helaas aan de verkeerde kant.

Zo bleef de stand 0-0 en kan v.v. Boekel Sport 1 zich opmaken voor de wedstrijd van zondag (14:00 uur!) tegen Rhode op ons hoofdveld!