Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vacatures

Toernooicommissie

13-02-2022

Lid toernooicommissie M/V

Binnen onze toernooicommissie zijn er enkele leden die hebben aangegeven na dit seizoen te willen stoppen. Daarom zijn wij op zoek naar versterkingen voor deze commissie.

Als lid van de toernooicommissie organiseer je elk seizoen diverse toernooien en activiteiten voor onze jeugdspelers, te weten:

4x4 toernooi

Wij beginnen het seizoen op de zaterdag van het laatste weekend van augustus met het 4 tegen 4 toernooi op het sportpark. Dit toernooi is voor alle spelers van O8 tot en met O15.

Het oliebollentoernooi

Elk jaar organiseren wij traditiegetrouw na kerst en voor oud en nieuw het oliebollentoernooi in sporthal “De Burcht”. Dit toernooi is voor alle jeugd van de tijgertjes tot en met O19.

De winterzaalcompetitie

Op de laatste zaterdag(morgen) voor Kerstmis en op twee of drie zaterdag(morgens) in januari wordt het zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Dit toernooi is voor de jeugd van O8 t/m O13.

Externe toernooien

Wij verzorgen de aanmeldingen voor de toernooien die georganiseerd worden door andere verenigingen, die in de regel plaatsvinden direct na afloop van het seizoen.

Deze functie is qua tijdsinvestering redelijk beperkt en voetbalverstand is absoluut niet benodigd!

Lijkt dit je een leuke functie en wil je onze vereniging ondersteunen door toernooien te regelen en organiseren voor de jeugd, meld je dan aan via jeugdcommissie@boekelsport.nl

Reageren op de vacature* = verplicht
Vacature Titel
Toernooicommissie Lid toernooicommissie M/V
Wedstrijdsecretaris Wedstrijdsecretaris jeugd M/V
Facilitaire zaken Zondag opvang
Hoofd jeugd opleidingen Hoofd Jeugd Opleiding (HJO)
Materiaalman Doordeweekse opvang
Assistent trainer Invaltrainers gezocht
Verzorger Verzorger / Hersteltrainer M/V
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!