Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe D’n Aftrap met o.a. Rob Vonk, Jordy Donkers en Daan en Nick Verhoeven

12 juli 2021 16:00


We zijn alweer aanbeland bij de laatste editie van clubblad D’n Aftrap voor het seizoen 2020-2021. We hebben voor jullie weer een leuke editie samengesteld met uitgebreide interviews van diverse mensen binnen onze club.

In deze laatste Aftrap van dit seizoen onze gebruikelijke rubrieken. In het interview een echte Boekel Sport man uit een echte Boekel Sport familie: Rob Vonk. De voetballers van nu kennen Rob al jaren als keeperstrainer van de senioren en de junioren keepers, de voetballers van de jaren ‘90 kennen hem als een talentvolle keeper van het eerste elftal van Boekel Sport. Een keeper in hart en nieren.

In Geselecteerd selectiespeler Jordy Donkers, die zich binnenkort op gevaarlijk terrein gaat begeven. In het Jeugdportret maken we kennis wederom kennis met een tweeling: Daan en Nick Verhoeven. Ze hebben veel plezier in het voetbal en hopen weer op echte wedstrijden. 

Verder is er nog nieuws vanuit de jeugdcommissie, die in volle voorbereiding is op het nieuwe seizoen en nog enkele vacatures kent. Ook is er blij nieuws te vermelden bij de Familieberichten, wellicht met een Boekel Sport toekomst in het verschiet. 

Namens de redactie bedanken we iedereen die een bijdrage heeft geleverd om invulling te geven aan ons clubblad dit jaar. We bedanken de adverteerders voor hun bijdrage en steun. We bedanken het bestuur voor hun medewerking. Voor nu wensen we iedereen nog veel goede voetbalmomenten toe en voor daarna een hele fijne vakantie. Veel leesplezier en tot het nieuwe seizoen!

 

Bekijk hier D'n Aftrap

Bekijk je deze pagina op je mobiel? Bekijk d'n Aftrap dan hier!

Delen

Lees meer over:
Boekel Sport aftrap clubblad daan verhoeven dn aftrap jordy donkers nick verhoeven rob vonk

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!