Meldingsformulier - v.v. Boekel Sport

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meldingsformulier

Meldingsformulier “Sportiviteit en Respect”

Uiteraard proberen we elke keer op ons sportcomplex met plezier te voetballen. Toch gaat het soms mis. Wilt u een incident of conflict melden, dan kan dat. De commissie Normen & Waarden van Boekel Sport hanteert daarvoor de volgende werkwijze:

  • Eenieder kan een incident, conflict en een ernstige blessure aanmelden voor zover dit conflict, incident of een ernstige blessure een relatie heeft met Boekel Sport.
  • Het conflict, incident of de ernstige blessure dient schriftelijk bij de Commissie Normen & Waarden te worden ingediend. Het meldingsformulier is zowel te downloaden via deze website als te verkrijgen bij het wedstrijdsecretariaat.  
  • Afhankelijk van de aard van het incident, conflict of de ernstige blessure wordt bepaald of de betrokkene door de commissie wordt uitgenodigd. Indien er behoefte is voor een gesprek met de Vertrouwenscontactpersoon dan kun je dat ook aangeven op het meldingsformulier.
  • Er vindt een onderzoek plaats op basis van hoor- en wederhoor. De betrokkene(n) kan zich laten bijstaan door bijv. trainer/ ouder/ leider/ coördinator, tenzij deze persoon zelf onderdeel uitmaakt van het onderzoek.
  • Van de gesprekken wordt een samengevat gespreksverslag opgesteld. Het advies van de commissie is bindend.
  • Het meldingsformulier kan gedeponeerd worden in de brievenbus in het wedstrijdsecretariaat, maar ook gemaild worden naar normenenwaarden@boekelsport.nl

 

Download hier het meldingsformulier.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!