Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Update over de laatste weken van het seizoen

14 juni 19:45  De komende weken wordt op veld 3, 4 en 5 een automatische beregeningsinstallatie aangelegd. Dit wordt veld voor veld aangelegd, met veld 3 is inmiddels gestart. Hierdoor zijn dus minder velden beschikbaar op de trainingsavonden, er wordt gerekend op ieders flexibiliteit. Op 21 juni staat groot onderhoud gepland, in ieder geval voor veld 3 en 4. Voor de overige velden zal dit na de Regio Cup (na 26 juni) plaatsvinden. Tot 26 juni kan er getraind worden. Houdt aub rekening met het bovenstaande met betrekking tot de beschikbaarheid van de velden. Wil je na 26 juni doortrainen, kan dat in overleg met het bestuurmeer »

141x gelezen

Teamindelingen Jeugd – Seizoen 2021-2022

31 mei 20:30  Beste Boekel Sport vrienden, Na dit bijzondere seizoen, zijn we alweer bijna vergeten dat we in het begin nog “gewoon” gevoetbald hebben. Op 13 oktober was het echter alweer afgelopen: alle competities werden stilgelegd. Gelukkig mochten we daarna wel het veld op, maar bleef het bij trainen, trainen, onderling wedstrijdje voetballen en weer trainen. De motivatie moest soms uit onze tenen gehaald worden, om toch weer gewoon naar het sportpark te komen. Geen èchte wedstrijden, geen ouders, geen publiek, geen frietje in de kantine, allemaal anders dan anders. meer »

823x gelezen

v.v. Boekel Sport op zoek naar een nieuw Hoofd Jeugdopleiding

25 mei 21:30  Vanwege privéomstandigheden gaat Marijn Verbakel na dit seizoen bij v.v. Boekel Sport helaas stoppen als hoofd jeugdopleiding. Erg jammer, voor de hele club. Vandaar een groot dankwoord naar Marijn voor zijn inzet van de afgelopen jaren. Zijn inzet en vakkennis waren van grote waarde voor onze club. Zaterdag 22 mei hebben we met een bos bloemen en een dankwoord afscheid genomen van Marijn.meer »

286x gelezen

Nieuwe D’n Aftrap met Michel Janssen, Dimphy Bongers en Siebe, Mels en Finn van der Aa.

22 mei 15:30  Een interview met een clubman, Geselecteerd met een speelster van Dames 1, Jeugdportret van drie sportieve broers en nieuws vanuit het bestuur. Alle ingrediënten voor een nieuwe editie van clubblad D’n Aftrap zijn weer aanwezig!meer »

474x gelezen

Nieuwe speler voor selectie v.v. Boekel Sport

18 mei 22:00  De selectie van v.v. Boekel Sport zal in het komende seizoen versterkt worden door een nieuwe speler: Jan van den Acker, afkomstig van RKVV Keldonk. Eerder al gaf Michiel Merks aan terug te keren naar Sportpark De Donk. meer »

681x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!