Nieuws - v.v. Boekel Sport

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Save the date: 1 november Algemene Ledenvergadering

14 september 18:30  Op woensdag 1 november om 20:00 uur zal de Algemene ledenvergadering plaatsvinden in onze kantine. De agenda van deze vergadering volgt spoedig.

66x gelezen

Heb jij al een VOG ?

6 september 21:00  este leider/trainer/vrijwilliger van Boekel sport, Binnen Boekel sport hebben we afgesproken dat al de vrijwilligers in het bezit moeten zijn van een VOG. (verklaring omtrent gedrag) Heb jij nog geen VOG? Of een VOG die ouder dan 5 jaar is? Stuur dan een mail naar: chantalstraatman11@gmail.com en zij zal de aanvraag voor jou doen. (Hieraan zijn geen kosten verbonden).meer »

402x gelezen

Voetbalkamp 2023 groot succes

28 augustus 19:45  Voetbalkamp 2023 3 en 4 juni Zaterdag 3 juni Om 12.00 uur stipt was het dan zo ver en kon het jaarlijkse Voetbalkamp voor de O10, O11 en O12 jeugd van V.V. Boekelsport weer beginnen. Het thema dit jaar: sport. Zoals ieder jaar start het kamp, nadat iedereen zijn plekje heeft gevonden in de verschillende kleedlokalen, met een gezamenlijke lunch. Nadat iedereen de buikjes rond had gegeten kon het eerste deel van het programma beginnen, het zeskamp. meer »

248x gelezen

Boekel Sport 1 poule

14 augustus 17:45  Doe jij ook dit jaar weer mee met de Boekel Sport 1 poule? Ben jij dé kenner en weet jij juist te voorspellen wat ons vaandelteam dit seizoen gaat doen in de 2e Klasse E? Vul dan het formulier in en lever deze in bij de bar in onze kantine, deelname per formulier bedraagt €2,50 meer »

944x gelezen

Definitieve teamindelingen Jeugd – Seizoen 2023-2024

2 augustus 18:00  Beste Boekel Sport vrienden, We kunnen met trots terugkijken op het afgelopen seizoen. We hebben 12 (!!) kampioenschappen van diverse jeugdteams kunnen vieren! Diverse teams hebben bovenin meegedraaid, maar hebben allemaal vooral veel lol gehad. Aan het einde van het seizoen is het weer een hele uitdaging de nieuwe teams voor het volgende seizoen samen te stellen. Met een aantal zeer betrokken vrijwilligers, na diverse afstemmingen en afwegingen, wordt dit altijd naar eer en geweten gedaan. Door het team van leeftijdscoördinatoren wordt hier verschillende maanden aan gewerkt. Een woord van dank hiervoor naar onze coördinatoren. Er worden dan kinderen blij gemaakt of teleurgesteld, maar we proberen het uiteraard voor iedereen zo goed mogelijk te doen. We hopen als vereniging op vertrouwen en begrip en dat we dit samen uitdragen richting de kinderen. meer »

2294x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!