Nieuws - v.v. Boekel Sport

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

16 februari Carnaval bij v.v. Boekel Sport

29 januari 20:00  Het carnavalsseizoen is langzamerhand weer aan het losbarsten en zoals gebruikelijk zal in Boekel de Carnaval afgetrapt worden in onze kantine bij v.v. Boekel Sport! meer »

126x gelezen

Paradijsvogels, hulpengelen, kantinekeizer en het betere smijtwerk

29 januari 13:30  Een jaarlijks terugkomende activiteit in de kantine van Boekel Sport heeft vreemd genoeg helemaal niets met voetbal te maken. Sterker nog, er komt nog geen bal in voor. Er zijn mensen die er de grootst mogelijke moeite voor moeten doen om het tot een sport te rekenen. Het betreft het de edele sport overgewaaid uit Engeland, met zulks hoogmoedige air waarmee alle Engelse sporten beneveld zijn, maar daardoor niet minder toegankelijk voor het plebs, darts.meer »

232x gelezen

Gebroeders Schuijers heersen over het Knöllekesrijk met Carnaval 2023!

24 januari 21:30  Zaterdagavond 21 januari is in een ontzettend gezellig, druk en carnavalesk Nia Domo Tim Schuijers als de 64e prins van De Knollekes uit Boekel onthuld. Hij voert dit jaar de Boekelse carnaval aan met de eretitel van Prins Tim d’n Urste! Als Persoonlijk Adjudant heeft Prins Tim d’n Urste zijn broertje Niek Schuijers gevraagd en hun toepasselijke motto luidt dan ook: “Mé dees bruurs wôr ut zeker bal, nooit meer naar huis dizze carnaval!!!meer »

125x gelezen

Jubilarissen en Leden van Verdiensten tijdens Nieuwjaarsreceptie

10 januari 20:15  Donderdag 5 januari j.l. vond de Nieuwjaarsreceptie plaats in onze kantine op Sportpark De Donk. Tijdens deze receptie werden traditioneel de Jubilarissen gehuldigd.meer »

302x gelezen

Franssen Service zorgt voor ballenzakken voor alle jeugdteams

9 januari 19:30  Op vrijdag 30 december tijdens het oliebollentoernooi voor de jeugd van Boekel Sport, zijn de ballenzakken overhandigd aan jeugdvoorzitter Roel van Lankveld. Ruud Franssen, van Franssen Service in Boekel, nam een bos bloemen in ontvangst als dank voor deze mooie gift aan Boekel Sport. meer »

323x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!