Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Oproep aan alle jeugdteams v.v. Boekel Sport!

18 mei 21:45  Ons eerste elftal staat voor een spannend slot van de competitie. Met nog drie wedstrijden te gaan, en met de minste verliespunten van alle teams in de competitie, staan de mannen van trainer Marc van de Ven er goed voor om kampioen te worden in de 3e klasse D! meer »

693x gelezen

Zondag 22 mei v.v. Boekel Sport 1 - Ysselsteyn 1

17 mei 21:30  Komende zondag speelt v.v. Boekel Sport 1 haar één na laatste thuiswedstrijd van het lopende seizoen in de 3e Klasse D die ontzettend spannend is bovenin de ranglijst.meer »

145x gelezen

4-Skills Zomer Voetbaldagen bij v.v. Boekel Sport

17 mei 20:45  Na onze succesvolle voetbaldagen in de meivakantie, richten we ons helemaal op de zomervoetbaldagen. In het thema 'Olympische Spelen', strijden de landen tijdens de verschillende spannende en uitdagende onderdelen met en tegen elkaar, waarbij binding, gezelligheid en plezier te allen tijde voorop staat. meer »

75x gelezen

Zondag 22 mei: Seizoensafsluiting v.v. Boekel Sport

16 mei 20:15  Op zondag 22 mei mogen we eindelijk weer een geweldige seizoen afsluiting organiseren! Na afloop van de wedstrijd v.v. Boekel Sport 1 - Ysselsteyn 1 zal het feest losbarsten in en om onze kantine met als thema: Hawaii.meer »

292x gelezen

Tamara Bouwmans, Marlon van Sleeuwen, Frans Bens, Jorn van Boxmeer en Mees Schakenraad in d'n Aftrap!

7 mei 13:45  Deze keer zijn twee spelers van Dames 1 aan het woord, zowel in het 'Interview' als in de rubriek 'Geselecteerd'. De 'Favoriete opstelling' wordt gemaakt door de coach van 'het ouwe Viert’, de 'voetbalpen' wordt ter hand genomen door een verdediger van het 10e en in het 'Jeugdportret' spreken we een speler van JO17-2. Weer genoeg vermaak dus!meer »

242x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!