Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubblad d'n Aftrap

Ons clubblad D'n Aftrap bestaat al meer dan 30 jaar. In deze tijd zijn veel leuke verhalen, anekdotes en interviews voorbijgekomen. Van jong tot oud, van speler tot supporter. Waar voorheen D'n Aftrap nog fysiek werd verspreid onder de leden van Boekel Sport, wordt dit sinds enkele jaren voornamelijk online gedaan.  In de kantine en bestuurskamer hebben we wel nog fysieke boekjes liggen. Als u toch graag een boekje thuis ontvangt, kunt u contact opnemen met redactieaftrap@gmail.com of info@boekelsport.nl.

Vorige edities

 

2017 - 2018

Bekijk hier de editie van Oktober
Onder meer interviews met Jesse Zwanenburg, John Elbers en Lis Manders!
Bekijk hier de editie van December
Onder meer interviews met Lucas, Artur, Gregor en Marcin van de veteranen en een jeugdportret van Stan en Niels van Stiphout!
Bekijk hier de editie van Februari
Onder meer een interview met Sten Krol, het jeugdportret van Mick van den Elzen en het afscheid van Rob v.d. Zanden en Harm van Hal
Bekijk hier de editie van April
Met in deze edititie een uitgebreid interview met vrijwilliger van het jaar Wim vd Elzen en een jeugdportret van Jort en Jens van Dijk.
Bekijk hier de editie van Juni
In deze editie feliciteren we de kampioenen Boekel Sport 3 en JO13-1, blikken we terug op het afgelopen seizoen en hebben we een jeugdportret van Meike van Grinsven.

2018-2019

Bekijk hier de editie van Oktober
Met in deze editie een uitgebreid interview met Frank Vonk en het jeugdportret van Luuk van der Zanden.
Bekijk hier de editie van December
In deze decembereditie onder meer 'In the picture' met Noud van Stiphout en een jeugdportret van Nils en Tijn de Bie.
Bekijk hier de editie van Februari
In deze editie van de aftrap een interview met Wim van Zutven, een jeugdportret van Luka van Sinten en nieuwe column van Sander Jonkers over 'gogme'. 
Bekijk hier de editie van April
In deze Aftrap onder meer een interview met Guus Goossens, een jeugdportret van Flo Jacobs en een nieuwe column.

Bekijk hier de editie van Juni 
In het laatste clubblad van dit seizoen onder andere een interview met vader Marco en zoon Iggy van Gurp en een jeugdportret van Edward Schouten.

2019-2020

Bekijk hier de editie van Oktober
De eerste editie van clubblad D’n Aftrap in het seizoen 2019/2020 met een uitgebreid interview met Rens van der Wijst, een jeugdportret van Lieke en Tim Linders en een nieuwe rubriek, ‘Geselecteerd’, met Thijs van den Elzen.

Bekijk hier de editie van November 
In deze bomvolle editie van D’n Aftrap een uitgebreid interview met Erik Tielemans en Camiel van Alphen, ‘Geselecteerd’, met Jari Claasse en het jeugdportret met de tweelingbroers Senna en Noah Houtman.

Bekijk hier de editie van Februari
In deze derde editie van het seizoen 2019/2020 onder meer een uitgebreid interview met Toon, Gerdy en Tom Jonkers, 'Geselecteerd' met Juul Hurkmans en een jeugdportret van Jasper de Wit.

Bekijk hier de editie van Mei 
De laatste editie van het seizoen 2019/2020 met o.a. Bram Reijnen & Siebe van Moorsel uit het 4e, Doris Spierings van Dames, Raph, Jaro & Elvi Verbrugge en het misgelopen kampioenschap van Boekel Sport 8.

 

2020-2021

Bekijk hier de editie van Oktober 
De eerste editie van clubblad D’n Aftrap in het seizoen 2020/2021 met een interview met Hein van den Elzen, Geselecteerd met Teun van den Elzen en het jeugdportret van Luuk Sanders.

Bekijk hier de editie van December
D'n Aftrap van december 2020 met onder meer een interview met John van Muyen, Eefje Kanters en een Jeugdportret van Mats, Liv en Sep van den Berg.

Bekijk hier de editie van Maart
D’n Aftrap met o.a. Roel van Lankveld, Rob van den Berg, Jurre van Rijbroek, onze drie verenigingscoaches, de Panters en enkele mooie uitspraken die gerust op een tegeltje zouden mogen. 

Bekijk hier de editie van Mei
Een interview met clubman Michel Janssen, Geselecteerd met een speelster Dimphy Bongers van Dames 1, Jeugdportret van de drie sportieve broers Siebe, Mels en Finn en nieuws vanuit het bestuur. 

Bekijk hier de editie van Juli nieuw
De laatste editie van clubblad D’n Aftrap voor het seizoen 2020-2021. In ons clubblad deze keer een interview met een Rob Vonk, Geselecteerd met Jordy Donkers en een Jeugdportret van Daan en Nick Verhoeven. 


Hierboven vindt u de voorgaande edities van D'n Aftrap van de afgelopen drie seizoenen. Mocht u een eerdere editie van D'n Aftrap zoeken, kunt u contact opnemen met redactieaftrap@gmail.com of info@boekelsport.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!