Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Scheidsrechters jeugd

Beste leiders en spelers, 

Het is alweer even geleden dat we konden voetballen en we moeten er allemaal weer een beetje inkomen maar we pakken het scheidsrechterproject weer op zoals we in 2019 zijn gestart. Dat is prima verlopen en we gaan op de ingeslagen weg door. 

Komend seizoen vliegen we op dezelfde manier aan en zullen weer alle seniorenteams worden ingezet en ook weer alle JO17- en JO19-teams. 

Ieder team is dus weer zelf verantwoordelijk voor het aanstellen van een scheidsrechter voor de wedstrijden waarop jullie als team staan ingepland. 

Aan het begin van het seizoen krijgen jullie als team door welke zaterdagen er iemand moet komen fluiten en kunnen jullie dit als team zelf plannen en wijzen jullie vervolgens zelf een scheidsrechter aan.  

Of dezelfde speler dan 3 zaterdagen fluit en anderen niet, is helemaal aan jullie zelf. 

We hebben daarbij een koppeling gemaakt tussen teams die moeten fluiten en het team dat een scheidsrechter nodig heeft en dat blijft het hele seizoen zo. Dezelfde seniorenteams zijn dan verantwoordelijk voor dezelfde jeugdteams.  

 Bijgevoegd 3 bijlages 

- bijlage 1         Koppeling teams 

- bijlage 2         Volledige procedure 

- bijlage 3         Planning eerste seizoenshelft 

 

Bijgevoegd dus de planning van de eerste seizoenshelft. Aan jullie het verzoek om zoveel mogelijk al, de zaterdagen dat jullie staan gepland, ook mensen in te plannen en de namen aan mij door te geven. Dat is zowel voor jullie als voor mij veel makkelijker met het maken van de weekplanning. 

 

Willen jullie de bijgevoegde informatie delen met jullie teams. 

 

Als er vragen of opmerkingen zijn, hoor ik het graag. 

 

Met vriendelijke groet, 

Herman Straatman 

Jeugdcommissie 

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!