Scheidsrechters jeugd - v.v. Boekel Sport

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Scheidsrechters jeugd

Beste leiders, trainers en spelers, 

 Afgelopen seizoen is het v.w.b. scheidsrechters over het algemeen prima verlopen. Bijna iedereen heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en ook komend seizoen zal dat weer nodig zijn. Zeker gezien het feit dat we minder seniorenteams en clubscheidsrechters beschikbaar hebben maar wel meer juniorenteams waarvoor we zelf scheidsrechters moeten regelen. Komend weekend staan de eerste wedstrijden alweer op het programma. Voor komend weekend vraag ik nog zoveel mogelijk aan de leiders om zelf een scheidsrechter te regelen maar 17 september heb ik jullie weer allemaal nodig. 

Er zijn twee aanpassingen in het hele project om rekening mee te houden. Op de eerste plaats hebben we de koppeling van senioren- aan jeugdteams los gelaten om bij problemen de pijn in ieder geval te verdelen. 

De tweede verandering is dat de KNVB dit jaar ook de junioren in diverse fases heeft ingedeeld. De pupillen waren hier al mee begonnen maar nu dus ook de hogere jeugdteams. Dit betekent dat ik nu alleen de planning heb ontvangen t/m 15 oktober. In de Herfstvakantie volgt een nieuwe indeling en dus ook planning. Ik kan dus ook niet eerder aangeven wat jullie planning vanaf de Herfstvakantie t/m de winterstop wordt maar ik lever hem dan z.s.m. aan. 

Ieder team is dus weer zelf verantwoordelijk voor het aanstellen van een scheidsrechter voor de wedstrijden waarop jullie als team staan ingepland. 

Aan het begin van het seizoen krijgen jullie als team door welke zaterdagen er iemand moet komen fluiten en kunnen jullie dit als team zelf plannen en wijzen jullie vervolgens zelf een scheidsrechter aan.  

Of dezelfde speler dan 3 zaterdagen fluit en anderen niet, is helemaal aan jullie zelf. 

 

Bijgevoegd 2 bijlages:

- bijlage 1         volledige procedure    

- bijlage 2         planning eerste seizoenshelft 

 

Hou er dus rekening mee dat je al over 2 weken aan de beurt kan zijn. 

 

Bijgevoegd dus de planning van de eerste seizoenshelft. Aan jullie het verzoek om zoveel mogelijk al, de zaterdagen dat jullie staan gepland, ook mensen in te plannen en de namen aan mij door te geven. Dat is zowel voor jullie als voor mij veel makkelijker met het maken van de weekplanning. 

 

Willen jullie de bijgevoegde informatie delen met jullie teams. 

 

Als er vragen of opmerkingen zijn, hoor ik het graag. 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Herman Straatman 

Jeugdcommissie 

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!