Scheidsrechter

Dhr. Hodzelmans

Accommodatie

Onbekend

Voor beide teams was er maar één optie: winnen! Onder leiding van Johan Hodzelmans en twee neutrale assistent-scheidsrechters en een bloedhete Liesselse zon, kon om half drie afgetrapt worden. De Boekelse reservebank was goed gevuld. Waaronder Robin Gruyters. Door zijn beenbreuk tijdens een bekerduel, begin september, was hij “even” uit de roulatie. Gelukkig weer voldoende hersteld om op de bank te beginnen. Helaas moest in de eerste helft de reservebank al twee keer aangesproken worden. Rens van de Wijst maakte na 24 minuten plaats voor Guus Goossens. Een kwartier later kon Sander Jonkers niet meer verder en Tijn van Lankvelt was zijn vervanger. Het eerste kwartier van de wedstrijd was er een van aftasten. Al was de kans in de 11e minuut voor Liessel bijna niet te missen. In de 16e minuut kon Tim Schuijers Twan Merks in stelling brengen. En daardoor kwam Boekel Sport met 0-1 aan de leiding. Die voorsprong mocht door een paar goede ingrepen van keeper Luc Peters een kwartier lang gekoesterd worden. In de 31e minuut kon een voorzet vanaf links kon door de Liesselse spits ongehinderd ingekopt worden 1-1. Vijf minuten voor het rustsignaal was het opnieuw raak voor Liessel. Ook gedurende de tweede helft was Liessel meestal een maatje te groot. Alerter, feller en preciezer. Stond na een goed half uur de paal nog in de weg, een minuut later werd de 3-1 gescoord. Boekel Sport had nog een stevig slotoffensief met veel corners, maar in de bereikte stand kwam geen verandering meer. Na een zeer mooie tweede seizoenshelft, een keurige vierde plaats op de ranglijst en het behalen van de derde periode is het seizoen na deze nederlaag tegen Liessel voor Boekel Sport afgelopen. Lekker uitrusten en met frisse moed straks weer aan de start voor een nieuw seizoen! Spelers bedankt, technische staf bedankt, supporters bedankt. Fijne vakantie!