Accommodatie

Onbekend

RKPVV 1 – Boekel Sport 1

Gezocht: man van de wedstrijd!

Voor Joris Polman was de speeltijd te kort. Amper tien minuten in het veld. Toen mocht hij met een stevige hoofdwond naar ziekenhuis Elkerliek. Tim Schuijers? Die liet met een mooi verzorgd doelpunt in de 77e minuut de RKPVV-keeper kansloos.  Of was het Jelle Bouwmans? Die joeg zuiver en koelbloedig een terecht gegeven strafschop in de 90e minuut tegen de touwen. Trainer Marc van de Ven dan? Hij posteerde zijn team dusdanig dat de eerste wedstrijd na de winterstop met een 0-2 zege kon worden afgesloten. Scheidsrechter Azarfane? Hij zat er steeds bovenop, hield het kort en duidelijk. Floot praktisch foutloos!

Boekel Sport 1 speelde gedreven en geconcentreerd. Het bleek tegen een stevig stootje bestand. Dat was nodig want RKPVV probeerde vooral fysiek Boekel Sport over de knie te leggen. Gedurende de eerste helft was Boekel Sport bepaald niet kansloos, maar RKPVV dwong meer balbezit af. Vanwege buitenspel ging in de 29e minuut een Boekel Sport voorsprong niet door. Ook in de tweede helft waren er voor Boekel Sport al wat kansen, maar moest toch gewacht worden tot de 77e minuut!

Door de mooie 2-0 overwinning nestelt Boekel Sport 1 zich op twee punten achterstand van de top 3. Helmondia, FC Schadewijk en RKPVV hebben alledrie 24 punten. A.s. zondag neemt Boekel Sport het thuis op tegen Nijnsel. En tegen Nijnsel heeft Boekel Sport nog wat recht te zetten. De openingswedstrijd in en tegen Nijnsel werd met 3-1 verloren. En de eer van man van de wedstrijd? Die eer komt toe aan het gehele team!