Scheidsrechter

Dhr. Veenendaal

Accommodatie

Onbekend

Op zondag 3 november heeft Boekel Sport thuis wederom niet weten te winnen, Schijndel/DeWit 1 was met 2-3 te sterk voor de geel-zwarte formatie van trainer Marc vd Ven.

Wederom kreeg Boekel Sport in het begin van de wedstrijd een tegenvaller te verwerken, een afgeslagen bal werd op zo’n 40 meter van het doel opgepikt door Schijndel middenvelder Brent Blummel, hij wist met de gekregen ruimte wel raad en schoot van zo’n 25 meter hard raak. Via de onderkant van de lat schoot hij Schijndel op 0-1. Boekel Sport kwam dus wederom vroeg in de wedstrijd op achterstand. Boekel Sport probeerde wel de aanval te zoeken maar kwam vaak niet verder dan de 16 meter lijn. Toch werd het in de 23e minuut gelijk. Een snel genomen vrije trap werd door Jesse van Moorsel in de loop van Tim Schuijers gespeeld, uit de draai schoot Tim in de lange hoek via de binnenkant van de paal binnen: 1-1!

Erg lang kon Boekel Sport niet genieten van deze meevaller. In de 32e minuut stoomde de razendsnelle linksback van Schijndel weer eens op aan de linkerflank en gaf de bal hard voor, aanvaller Martijn van Grinsven wist tussen 2 Boekel Sport verdedigers voor hen te komen en kon van dichtbij binnen tikken: 1-2.  Tot aan de rust kregen beide elftallen nog wel wat kansen maar tot grote doelpogingen kwam het niet.

Na rust kwam Schijndel na 10 minuten op 1-3 via een discutabele penalty. Een duel om de bal op de rand van de 16 meter lijn werd door de scheidsrechter beoordeeld als overtreding op een Schijndel aanvaller: Met dit buitenkansje wist Schijndel speler Tim Niemeijer wel raad: 1-3. Boekel Sport ging alles of niet spelen en via enkele wissels (Jari Claasse voor Pim Wammes, Jorge Snoek voor Luuk vd Elzen en Martijn van Sleeuwen voor Edward Schouten) werden onze lange verdedigers Juul en Sander voorin geposteerd. Schijndel kwam er nauwelijks nog uit en Boekel Sport ging de lange bal hanteren. In de 80e minuut slingerde Twan Merks de bal voor en werd door Juul Hurkmans keurig binnen gekopt:2-3. Na deze goal bleef Boekel Sport drukken maar de gelijkmaker wilde maar niet vallen. Na slechts ruim anderhalve minuut blessure tijd blies scheidsrechter van Veenendaal voor het einde van de wedstrijd, wederom geen winst in een thuiswedstrijd. Onderin wonnen de ‘concurrenten’ ook niet.

Volgende week wacht Boekel Sport wederom een thuiswedstrijd: FC Schadewijk uit Oss komt dan op bezoek op Sportpark De Donk. Kunnen de mannen van het eerste dan de eerste 3 punter in eigen huis op haar naam schrijven? Komt het zien!

Supporters zijn uiteraard weer van harte welkom om onze jongens te steunen, ook in deze mindere periode wordt dat zeer gewaardeerd!