Scheidsrechter

Dhr. Smulders

Accommodatie

Onbekend

Op zondag 13 oktober, een heerlijke na-zomer dag, heeft Boekel Sport een smadelijke 1-5 nederlaag geleden tegen buurman v.v. Handel. Aan deze uitslag was niets op aan te merken. Een zeer matig Boekel Sport verloor dan ook terecht tegen een veel gretiger Handel.

Na 10 minuten werd een corner diep bij de 2e paal ingebracht, spit Rob Manders kopt terug en Teun Graat zorgt voor de 0-1 stand. Boekel Sport schakelt na deze tegenslag bij en komt in de 13e minuut via een schitterende aanval op 1-1. Twan Merks stoomt vanaf het middenveld op en geeft een geweldige steekbal op Rens vd Wijst. Hij speelt keurig de keeper van Handel uit en tekent de 1-1 aan. Deze 1-1 leek voor Boekel Sport bevrijdend te werken. Na 17 minuten komt Pim Wammes op links goed door en geeft een goede voorzet af op Niek Schuijers die rakelings voorlangs kopt. Helaas voor Boekel Sport bleef het qua aanvallend opzicht hierbij. Na 25 minuten komt Handel op 1-2, een schot wordt in eerste instantie verwerkt door keeper Jesse Zwanenburg, maar hij moet toch lossen. Rob Manders is er als de kippen bij en tikt de 1-2 tegen de touwen. Alsof dit nog niet genoeg is schiet in de 31e minuut Giel Bos een bal van ongeveer 25 meter strak in de rechter kruising: 1-3.

Na rust een strijdvaardig Boekel Sport, maar alle aspiraties kunnen na 47 minuten de spreekwoordelijke ijskast in. Job Roijakkers krijgt de bal op het middenveld aangespeeld en kan zo oversteken, vanaf een meter of 35 haalt hij uit en schiet de bal snoeihard, gedragen door de wind, langs keeper Jesse Zwanenburg: 1-4. Een enorme tegenvaller voor Boekel Sport en de wedstrijd lijkt daarmee ook meteen gespeeld. Ook invallers Jorge Snoek en Edward Schouten kunnen het tij niet keren. Een teleurstellend Boekel Sport kan helaas niet heel hier tegenover stellen en in de 75e minuut maakt Teun Graat, al vallend, zijn tweede goal van de middag. Hij kopt de 1-5 binnen.

Wederom 0 punten voor het team van trainer Marc v.d. Ven. Daardoor staat het team troosteloos onderaan in de 3e Klasse D met 0 punten uit 4 wedstrijden. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen! Boekel Sport gaat dan op bezoek in Den Dungen waar het vaandelteam aldaar wacht op Sportpark Jacobskamp. Supporters zijn, vooral nu, van harte welkom om ons aan te moedigen!