Waterval 9
5427HL
BOEKEL
tel. 0492-323175

Het aftastende begin met veel fouten over en weer duurde slechts een minuut of vier. In de vierde minuut maakte Rens Hubers vanuit een voorzet van rechts geen fout en zette de Groesbeekse Boys op een 0-1 voorsprong.  De spelers uit Groesbeek speelden fel en fanatiek en waren vaak net iets eerder bij de bal. Gaandeweg de eerste helft kreeg Boekel Sport meer vat op het spel. In de 25e minuut kwam Yanick Groenendaal in scoringspositie maar verslikte zich in doelman Mike Verriet. Iets eerder had de keeper zijn klasse al getoond door een verraderlijke, mooi genomen, vrije trap van Pim Wammes onschadelijk te maken. De tweede helft wilde Boekel Sport uit een ander vaatje tappen. Al in de 47e minuut was het bijna raak. Maar ook Tim Schuijers verslikte zich in de keeper. Een stevig schot iets later ging net naast. Een Groesbeekse aanval in de 53e  minuut werd verdedigend goed opgelost. Nog geen minuut later kwam de 0-2 alsnog op het scorebord. De trouwe Boekelse aanhang moest tot de 70e minuut wachten om te kunnen juichen. Vanaf rechts bracht Tim Schuijers, Pim Wammes in de juiste positie. De achterstand werd verkleind tot 1-2. Na ruim een half uur in de tweede helft eindigde een mooie aanval van Boekel Sport in een corner. Uit deze corner knikte Merijn van Haandel de 2-2 binnen. In  het laatste kwartier was het voor beide ploegen  billen knijpen. Met gevaarlijke uitvallen kwam Groesbeekse Boys dicht bij een derde treffer. Ook Boekel Sport deed pogingen de volle winst op te strijken. In de slotminuten was er nog een klein opstootje op het middenveld, maar scheidsrechter Peter Theunisz uit Uden wist dit vakkundig op te lossen. Heel kort daarna was de strijd gestreden en was de uiteindelijke, terechte puntendeling een feit. Zondag 10 oktober mag Boekel Sport uit naar Handel. Als het niet zo’n vervelend regenweer is als vandaag, worden er vele supporters op de fiets verwacht. Graag tot dan!