Waterval 9
5427HL
BOEKEL
tel. 0492-323175

Boekel Sport was van plan gedurende de gehele wedstrijd de lakens uit te delen. In de eerste helft werd daar door hekkensluiter Hapse Boys heel anders over gedacht. Al in de zevende minuut zette Sjuul Roelofs als eindresultaat bij een corner Hapse  Boys op een 0-1 voorsprong. Pas in de 34e minuut kon Boekel Sport dat beantwoorden door een eigen goal van Haps door Tim Janssen. De vreugde van die gelijkmaker duurde slechts 1 minuut. Toen  scoorde Job Kemperman met een kopbal al de 1-2. Een prima goal in de 43e minuut van Tim Schuijers zorgde dat de ruststand 2-2 werd.

Na rust tapte Boekel Sport uit een beter vaatje. De passes kwamen nu wel steeds aan. Het balbezit was overweldigend. In de 61e  minuut mocht Jan vd Acker de 3-2 voor zijn rekening nemen. Uiteindelijk kon Tim Schuijers in de 87e minuut de trekker definitief overhalen. Door een benutte strafschop kwam de eindscore uit, op 4-2 voor Boekel Sport. Door deze verdiende overwinning en door het gelijkspel van koploper Excellent uit Oploo voert Boekel Sport nu met een puntje verschil de ranglijst aan. Uitgerekend Excellent is over twee weken in Boekel de tegenstander. Zoals het er nu uitziet zullen de trouwe supporters het jammer genoeg niet rechtstreeks kunnen volgen!  Maar ook uw morele steun vanuit uw luie stoel thuis,  is van harte welkom. Datum zondag 5 december!