Waterval 9
5427HL
BOEKEL
tel. 0492-323175

Ook zonder hoogstaand voetbal wist Boekel Sport vrij gemakkelijk de baas te blijven over de gasten uit Groesbeek. Meteen al in de eerste minuut liet Germania zien, dat het gevaar kon stichten voor de Boekelse goal. Boekel Sport stapelde aanval op aanval en zag in de 16e minuut nog een schot net naast gaan. In de 21e minuut was het raak voor Twan Merks. Helaas ging dat feestje  niet door vanwege buitenspel. Boekel Sport stapelde opnieuw maar moest tot de 34e minuut wachten voor het kon juichen. Toen haalde Twan Merks met een hard, beheerst en laag schot, vanaf zeker 20 meter, uit naar de linkerhoek en tekende daarmee de 1-0 aan. Voor de zekerheid zou een tweede doelpunt meer rust geven. Dat kwam in de 52e minuut. Net nadat Germania de gelijkmaker wegens buitenspel afgekeurd zag. Een mooie aanval eindigde bij Tim Schuijers, die in tweede instantie voor de 2-0 zorgde. In de 74e minuut scoorde Niek Schuijers na een goed genomen corner de 3-0. En daarmee is meteen de naam genoemd van de speler die de laatste wedstrijden van zeer constante en grote waarde is voor het team van Boekel Sport. Bij het eindsignaal van scheidsrechter Teun van Breda was het nog steeds 3-0. Een duidelijke overwinning waardoor de koppositie behouden bleef. Volgende week is Boekel Sport te gast bij Groesbeekse Boys. Groesbeekse Boys bezet de derde plaats op de ranglijst. Let op: Aanvangstijd 14.00 uur!!!