Dommelpark 3
5492DD
SINT-OEDENRODE
tel. 0413-473416

Het is v.v. Boekel Sport 1 niet gelukt om zich 3 wedstrijden voor het einde al vrij te spelen in de uitermate spannende competitie van de 2e Klasse G. Uit tegen Rhode 1 werd met 4-1 verloren.

Rhode begon beter aan de wedstrijd maar naar mate de wedstrijd vorderde nam v.v. Boekel Sport 1 het initiatief over van Rhode. Toch  was het Rhode 1 dat na 9 minuten op voorsprong kwam. Een fraai schot vanaf het 16 meter gebied werd binnen gekruld door Tijn Vorstenbosch. 3 minuten later was het v.v. Boekel Sport 1 dat langszij kwam. Een vrije trap halverwege het veld werd strak en snel genomen door Jesse van Moorsel die de slim vrijgelopen Guus Goossens vond. Met zijn knie werkte hij de bal over doelman van Heesch van Rhode: 1-1. Na deze goal was het Yanick Groenendaal in de 25e minuut die gevaarlijk werd maar mistte voor bijna open doel helaas. Zo ook in minuut 27 en 37 was Boekel Sport dichtbij de voorsprong maar inzetten van Tim en Guus misten kracht om tot een doelpunt te komen. In de 39e minuut wordt Tim Schuijers perfect diep gestuurd maar de grensrechter van Rhode vlagt zeer dubieus af en scheidsrechter Talas gaat hier in mee, uit deze zelfde aanval van Rhode wordt het 2-1. Niet daadkrachtig genoeg aanvallen van spits vd Wetering zorgt ervoor dat hij kan draaien en schieten: 2-1 voor Rhode.

Na rust kan v.v. Boekel Sport niet meer zoveel potten breken dan voor rust. Slordig spel en te gehaast diepte zoeken zorgden ervoor dat Rhode makkelijk in de wedstrijd kon blijven. In de 65e minuut is Niek Schuijers dichtbij de gelijkmaker maar komt een teenlengte tekort.

v.v. Boekel Sport 1 gaat aanvallender spelen waardoor er achterin meer ruimte ontstaat. Zo krijgen de in de 74e minuut een grote kans om de wedstrijd te beslissen maar doelman Zwanenburg red knap. In de minuten 82 en 89 is het 2x Mark vd Zanden die de wedstrijd uiteindelijk wel beslist door 2x te scoren.

Voor Boekel Sport een teleurstellend resultaat, mede gezien van de andere uitslagen in deze spannende klasse. Nu is v.v. Boekel Sport 1 twee weken vrij. Zondag 14 mei is RKSV Volkel te gast in Boekel voor wederom een superbelangrijke wedstrijd voor klasse behoud. Tevens is dan de seizoen afsluiting op Sportpark De Donk!

Supporters zijn dan uiteraard weer van harte welkom!