Rooiseheide 20
5481SG
SCHIJNDEL
tel. 073-5492027

v.v. Boekel Sport 1 heeft in de uitwedstrijd tegen Schijndel 1 door een 1-1 gelijkspel een punt overgehouden. Gezien de gehele wedstrijd was dit wel een terechte puntendeling.

Schijndel begon sterk en al na ruim een minuut lag de bal achter keeper Zwanenburg. Een voorzet vanaf rechts werd weggewerkt en viel voor de voeten van Thomas Kastelijn, deze bedacht zich geen moment en met een schitterende volley in de linker kruising was Zwanenburg kansloos: 1-0 voor de thuisploeg.

Na deze teleurstelling voor v.v. Boekel Sport rechtte het haar rug en ging voetballen. Schijndel werd terug gedrongen en dit leidde tot een discutabel afgekeurde goal van Tim Schuijers in de 7e minuut. Guus Goossens passeerde zijn tegenstander en legde de bal terug vanaf de achterlijn, echter vlagde de grensrechter voor een doeltrap. Diverse bronnen wisten echter te vertellen dat de bal de achterlijn niet was gepasseerd. Ondanks dat bleef Boekel Sport de bovenliggende partij en in de 12e minuut belandde een vrije trap van Edward Schouten op het hoofd van Sander Jonkers. Zijn inzet ging via de bovenkant van de lat over. In de 34e minuut wordt het spel van Boekel Sport beloond. Een foute terugspeelbal aan Schijndel zijde belandde bij Tim Schuijers in de voeten en 1 op 1 met doelman Schouten faalde hij niet en schoot de verdiende gelijkmaker binnen: 1-1. Tot aan de rust gebeurde er niets spannends meer.

De 2e helft tapte Schijndel weer uit een ander vaatje en drong Boekel Sport steeds meer terug op eigen helft. In minuut 67 kreeg Schijndel een 4-tal corners te verwerken maar geen van deze corners leverden groot gevaar op. De 2e helft bleef Schijndel domineren maar zowel Schijndel als Boekel Sport wisten niet meer te scoren en zodoende voegden beide ploegen een punt toe aan het totaal.

Volgende week weer een hele belangrijke wedstrijd, in St. Oedenrode is Rhode 1 de tegenstander. Om zich al enigszins vrij te spelen zijn 3 punten noodzakelijk. Aanvang op Sportpark De Neul is 14:30 uur. Onze trouwe supporters zijn ook daar weer van harte welkom om onze mannen te steunen!