5427HL
BOEKEL
tel. 0492-323175

Op zondag 5 februari werd de competitie weer hervat en voor v.v. Boekel Sport 1 stond de thuiswedstrijd tegen Eendracht’30 1 op het programma.

In de eerste helft speelde het spel zich vooral op het middenveld af. Eendracht’30 kreeg in de beginfase enkele corners te nemen en deze waren redelijk gevaarlijk maar tot echte grote kansen kwam het niet. Na 15 minuten het eerste wapenfeit van Boekel Sport. Jari werd diep gestuurd maar zijn schot verdwijnt via de vingertoppen van de keeper over het doel. In de 18e minuut krijgt v.v. Boekel Sport 1 een corner te verwerken. De geheel vrij staande Sander Jonkers weet de bal helaas niet tussen de palen te koppen. 2 minuten later een grote kans voor Eendracht, de snelle rechtsbuiten weet gevaarlijk door te komen via de achterlijn en zijn voorzet op de spits mist echter het doel. 0-0 nog. Na 36 minuten balverlies achterin bij Eendracht waar Tim Schuijers als de kippen bij is maar een katachtige redding door doelman van Limbeek voorkomt dat v.v. Boekel Sport de voorsprong neemt. In minuut 44 lijkt Eendracht’30 op voorsprong te komen, na een mooie pass komt de spits 1 op 1 met doelman Jesse Zwanenburg, maar hij weet de 1 op 1 keurig te pakken.

Na rust een feller Eendracht’30 dat v.v. Boekel Sport probeert terug te drukken. In de 48e minuut krijgt v.v. Boekel Sport 1 een corner te verwerken. Jesse van Moorsel legt de bal keurig op de rechter van Jelle Bouwmans die keihard binnen schiet: 1-0 voor v.v. Boekel Sport 1. Eendracht’30 gaat nog meer pressie spelen maar tot hele grote kansen komen ze vooralsnog niet. In de 69e minuut een goede redding van Jesse op een hard schot. Twee minuten later een goede steekbal die door de verdediging van Boekel Sport net gemist wordt en wederom komt de spits 1 op 1 met Jesse, de laatstgenoemde komt wederom als winnaar uit de bus en plukt de bal van de voeten. Zo lijkt de wedstrijd te gaan eindigen in een overwinning voor v.v. Boekel Sport maar in de 91e minuut valt een vrije trap voor de voeten van Eendracht’30 speler Joep van Dam die niet nadenkt en de bal tegen de touwen werkt. Wederom in blessuretijd dus, net zoals in de eerste wedstrijd van het seizoen in Mook, echter nu levert het alsnog een punt op. Gezien het spelbeeld in de gehele wedstrijd wel terecht maar niet minder zuur.

Volgende week gaat v.v. Boekel Sport 1 op bezoek in Overloon, SSS’18 is daar de tegenstander. Zeer waarschijnlijk gaat deze wedstrijd niet op zondag 12 februari gespeeld worden maar op dinsdag 14 februari 20:15 uur.