Scheidsrechter

Dhr. van Rossem

Accommodatie

Onbekend

Margriet had gemakkelijk kunnen winnen! Boekel Sport had moeten winnen! Uiteindelijk, in de 99e minuut van de wedstrijd, scoorde Margriet de gelijkmaker. De tegenaanval van Boekel Sport leverde een knieblessure op voor Merijn van Haandel en tevens, na 100 minuten voetbal, het eindsignaal van leidsman Van Rossem.

In de grotere ruimte werd Boekel Sport een aantal keren zoek gespeeld. Dat resulteerde in minimaal drie 100% kansen. In de kleinere ruimtes, ook binnen de 16 meter werden alle Margrietpogingen handig en simpel onderbroken.  Na ruim een half uur spelen kon Niek Schuijers Noud van Stiphout in stelling brengen. Beheerst maakte Noud er 0-1 van. Een schot van Tim Schuijers kon ternauwernood door de keeper overgetikt worden. Even later verslikte Tim zich in de uitkomende keeper. Een meer dan aardig schot van Twan Merks eindigde ook in de handen van Danny de Natris. In de 42e minuut bracht de lat redding voor Boekel Sport. Ook in de tweede helft was Margriet veelvuldig in balbezit. Maar de gevaarlijkste momenten kwamen op naam van Boekel Sport. Zo trof een prachtig schot met links, van Niek Schuijers, in de 69e minuut slechts de lat. Een mooi een-tweetje van Tim Schuijers en Teun Wiendels eindigde bij de keeper. Na 90 minuten voetbal stond er nog steeds 0-1 op het scorebord. In de tien minuten die toch nog volgden was het vrijwel eenrichtingsverkeer. Een enkele tegenaanval zat er voor Boekel Sport nog in, maar de andere keren werd een ferme lange bal naar voren gegeven. Ondanks het heerlijke zonnetje bleef het vrije trappen regenen. Met in de 99e minuut de voor Margriet bevrijdende treffer! Eindresulaat 1-1.

Volgende week opnieuw uit. Dan zijn we te gast bij RKSV Schijndel te Schijndel. Supporters wees welkom!