Scheidsrechter

Dhr. Janssen

Accommodatie

Onbekend

De ongeslagen status van trainer Marc van de Ven werd door een schlemielig doelpunt van Vitesse’08 (eigen doelpunt Sander Jonkers) ongedaan gemaakt. Een handvol kansen in de tweede helft was niet voldoende voor Boekel Sport het tij te keren.

De wedstrijd begon met een minuut stilte voor Boekel Sport lid Jan Steegs. Hij was lid vanaf het eerste uur en mocht 85 jaar worden. De handvol niet benutte kansen waren bij hem als spits goed geweest voor evenveel doelpunten. Al in de 9e minuut dacht Boekel Sport op 1-0 te komen. Het vlagsignaal van Jeroen van Deelen was onverbiddelijk. In de 11e minuut juichten diverse Vitesse spelers voor hun eerste doelpunt. Ook zonder VAR zag scheidsrechter Steve Janssen dat de bal niet over de doellijn was geweest. In de 22e minuut was het wel raak. Een lage voorzet van rechts werd ongelukkig in eigen doel gewerkt. Boekel Sport keeper Nick van Hoof moest tot tweemaal toe redding brengen. Goede acties van Tijn van Lankvelt en Guus Goossens leverden geen gelijkmaker op. De tweede helft kwam door diverse wissels en “ernstige blessures” maar moeilijk op gang. Vervolgens wist Boekel Sport toch een stel kansen te creëren, maar zoals vermeld, zonder resultaat. Een poging net voor langs en een prachtige redding van keeper Lex Wever brachten geen verandering meer in de stand. 0-1! In de Barcompetitie na afloop deden de dames van Boekel Sport 1 en 2 een serieuze gooi naar de winst in die competitie. De aankleding, de muziekkeuze en de volumeknop waren tiptop in orde. Op zondag 10 maart, over twee weken, staat de uitwedstrijd naar het naburige Handel op het programma! Veel supporters en een stralend zonnetje zijn van harte welkom!