Scheidsrechter

Dhr. Kolenberg

Accommodatie

Onbekend

Tegen Avanti´31 werd niet de gehoopte tweede thuisoverwinning geboekt. Wel werden  opnieuw  drie Boekelse doelpunten gescoord . Dat was
net genoeg voor een gelijkspel. In bepaalde opzichten ging de strijd geheel gelijk op. Met name in het commentaar leveren op de goed leidende
scheidsrechter Mark Kolenberg. Daar schoten beide clubs op de laatste dag van de-week-van-de- scheidsrechter echt lelijk in tekort. Maar gelukkig ook in het respect tonen naar de scheidsrechter zijn er wekelijks weer nieuwe kansen. Voor de spelers én voor het publiek. Het talrijk opgekomen publiek, verrassend veel Avanti-supporters kreeg zowel voor rust als na rust 3 goals voorgeschoteld. In de beginfase kwam Avanti ’31 al driemaal in scoringspositie. In de 3e minuut moest Nick van Hoof zeer reddend optreden. Een corner was het resultaat. In de 6e minuut vond een mooie combinatie een einde op de rechterdoelpaal van Boekel Sport. Ook Boekel Sport startte fel, maar dat resulteerde vaak in een vrije trap tegen. In de 13e minuut ging na een snelle aanval van Avanti ’31 een schot van Sam Habraken net naast. In de 18e minuut werd keeper Steff van Kaathoven getest middels een schot van Jelle Bouwmans. Een minuut later bekroonde Niek Schuijers een listig een-tweetje met een prachtig doelpunt. 1-0 voorsprong! Een licht Schijndels overwicht werd in de 27e minuut slim verzilverd door Fabian Koenen: 1-1! Een knap afstandsschot van Jelle Bouwmans was opnieuw een prooi voor de keeper. Een vrije trap van Twan Merks eindigde boven op de lat. Een corner in de 36e minuut, voor Avanti  ’31, leverde een paar flipperkastmomenten op, en voor Sam Habraken de ultieme kans op een 1-2 voorsprong. De eerste 20 minuten na rust waren geheel in het voordeel van Boekel Sport. In de 49e minuut maakte Noud van Stiphout de gelijkmaker. Twee minuten later zette Tim Schuijers Boekel Sport op een 3-2
voorsprong. Halfweg de tweede helft was Avanti ’31 weer enigszins hersteld. Een ernstige duwfout leverde in de 72e minuut een penalty op voor Avanti ’31. Die werd door Geert van Heeswijk vakkundig benut : 3-3! Het laatste kwartier zette Avanti ’31 alles op alles om nog een vierde treffer te scoren. Bijna kreeg het zelf een vierde om de oren in de voorlaatste minuut. Toen Mark Kolenberg na 8 minuten blessuretijd affloot stond de stand nog steeds op 3-3! Uiteindelijk de juiste eindstand.

Volgende week uit naar Gennep! Vitesse ’08 is de tegenstander! Supporters hartelijk welkom!