Scheidsrechter

Dhr. van Schayik

Accommodatie

Onbekend

Met een verdiende overwinning heeft Boekel Sport er voor gezorgd dat de competitie nog een staartje krijgt. Een staartje van maximaal 3 wedstrijden. Alleen winst telt! Een plekje in de 2e klasse kan de ultieme beloning zijn! Zondag 2 juni is Liessel gastheer. In Liessel mogen alle Boekel Sport supporters om 14.30 uur getuige zijn van de aftrap. Ook in Schijndel bij Avantii’31 waren de Boekelse supporters goed vertegenwoordigd. Ze zagen in de 4e minuut een schot van Niek Schuijers net over getikt worden. Een voorzet van Rens van de Wijst kreeg geen vervolg. In de 8e minuut was het wel raak. Jelle Bouwmans lanceerde Niek Schuijers, die met veel inzet broer Tim kon bereiken. Met een mooie uithaal kon de 0-1 op het scorebord komen. De verdediging van Boekel Sport had het vandaag weer goed voor elkaar. De geblesseerde Jesse Zwanenburg (twee gebroken middenhandsbeentjes) zag vanaf de bank dat vervanger Luc Peters foutloos keepte. In de 34e minuut werd Twan Merks mooi aangespeeld. Vlak voor een forse tackle passte Twan op Tim Schuijers , die zonder problemen de 0-2 kon scoren. Avanti ´31 wilde voor het rustsignaal graag de aansluitingstreffer maken, maar trof steeds een Boekelse verdediger of Luc Peters op hun pad. Na rust grossierde Avanti ´31 in corners. De gevaarlijkste corner was voor Boekel Sport. Sander Jonkers kon er net geen doelpunt van maken. In de 78e minuut lukte dat invaller Jari Claasse wel. Een bekeken passje van Tim Schuijers werd door Jari vakkundig en doeltreffend afgerond: 0-3. Een gevaarlijk schot van Avanti ’31 in de 86e minuut werd opnieuw een prooi voor Luc Peters. Eindstand een 0-3 overwinning. Ook in het respect tonen richting de goed leidende Nort van Schayik behaalde Boekel Sport een dikke overwinning. En nu op naar Liessel!