Boekel Sport 1 wint met 3-0 van Nooit Gedacht 1

Scheidsrechter

Dhr. Laarhoven

Accommodatie

Onbekend

Aan de eerste officiële competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen ging een zeer zonnige voorbereiding vooraf . De meeste wedstrijden werden daarom voorzien van een drinkpauze in beide helften. In de vijf oefenwedstrijden, inclusief beker, werd maar liefst 15 keer gescoord! Aanvoerder Jelle Bouwmans was na zijn langdurige blessure weer 100% inzetbaar. Er waren ook minpunten! Vanwege een ongeluk was Sten Krol helemaal niet van de partij. Terwijl hij net weer terug was van een stevige blessure! Robin Gruyters liep in de tweede bekerwedstrijd een vervelende beenbreuk op. De verdediging moest 12 keer het hoofd buigen voor de scorende tegenstanders. En dan komt het Geffense Nooit Gedacht op bezoek!
Scheidsrechter Stan Laarhoven begon met een minuut stilte vanwege het dramatische ongeval in Oss, afgelopen donderdag. Bij dit tafereel paste de constante regen uitstekend. Helaas, de regen bleef gedurende de hele wedstrijd vallen. Voor praktisch alle trouwe Boekel Sport fans en de meegereisde Nooit Gedacht supporters een prima reden om gebruik te maken van de tribune. Binnen twee minuten mocht de Boekelse aanhang opveren want Tim Schuyers tekende, op aangeven van Teun Wiendels de 1-0 aan. Nauwelijks drie minuten later belandde een schot van Teun Wiendels, op aangeven van Tim Schuyers, op de lat. Het Boekels overwicht duurde nog even. Gedurende de rest van de eerste helft hielden de ploegen elkaar behoorlijk in evenwicht. In de 52e minuut was het Noud van Stiphout die voor de 2-0 zorgde. Het competitiedebuut van Jip Janssen bekroonde hij in de 61e minuut met een mooie linkse schuiver in de rechterbenedenhoek: 3-0. Keeper Nick van Hoof, die ook zijn competitiedebuut maakte, wist de nul te houden. Uiteraard met medewerking van een solide verdediging. Al met al een meer dan aardige competitie-opening. Met dezelfde inzet en met iets nauwkeuriger aanspelen van de medespelers, kan de uitwedstrijd a.s. zondag tegen Margriet een hele leuke worden. Wees welkom! Tribune aanwezig!