Scheidsrechter

Dhr. Rutten

Accommodatie

Onbekend

Het is de tijd van: wie zoet is krijgt lekkers, wie goed voetbalt verdient punten. Het werd een royale overwinning van de Boekel Sport supporters op de fans van FC Schadewijk. Qua aantal! Binnen de lijnen werd daar heel anders over gedacht.

Over het geheel genomen is Boekel Sport  niet echt in de wedstrijd geweest. Geen overtuiging, geen stootkracht. En daardoor kwam FC Schadewijk wel een beetje op stoom. Het grootste gedeelte van de eerste helft speelde zich af aan de Boekel Sport zijde. Met een spectaculaire redding in de 15e minuut hield keeper Nick van Hoof Boekel Sport in de wedstrijd. Op wonderbaarlijke wijze werd hij vervolgens in de 30e minuut verrast door een  zeer rare bal bijna vanaf de achterlijn: 1-0 voor FC Schadewijk. De vele Boekel Sport supporters hadden de hoop dat Boekel Sport tijdens de rust het goede vat weer gevonden had.  En daarmee zou de kou wel overwonnen kunnen worden. Een klein kwartiertje leek het er op. Een mooie aanval in de 51e minuut met een prachtige voorzet van Teun Wiendels was daarvan een bewijs. Een vrije trap in de 60e minuut ging ver over. Vervolgens was het woord weer aan FC Schadewijk. Boekel Sport deed wat het kon. Maar helaas zat iedereen ruim onder zijn niveau te presteren. In de 78e minuut wist FC Schadewijk met een tweede treffer de voorsprong te verdubbelen. Teun Wiendels wist bij de supporters een beetje kou weg te nemen. In de 84e minuut scoorde hij, vooral op eigen inzet, de 2-1! De goed leidend scheidsrechter gaf beide teams ruim 8 minuten extra om de score op te voeren. De beste kansen daarvoor kreeg FC Schadewijk. Maar gelukkig kon Boekel Sport een derde tegentreffer voorkomen. Een echte kans op de gelijkmaker deed zich niet voor. Een bitterkoude nederlaag!

Op zondag 25 november komt Excellent op bezoek! Trouwe supporters weer allemaal van harte welkom! Een thuisoverwinning zou zo maar in het vat kunnen zitten!