Scheidsrechter

Dhr. Lemmens

Accommodatie

Onbekend

Een zeer groot gedeelte van de eerste helft speelde zich af op de helft van Boekel Sport. De spelers van Schijndel vonden elkaar gemakkelijk en troefden Boekel Sport behoorlijk af. Geconcentreerd en gedisciplineerd stapelden de Schijndelse  heren aanval op aanval. Boekel Sport had bij elke actie wat meer tijd nodig om er weer iets moois van te maken. Maar die tijd werd ze door Schijndel/De Wit niet gegund! Inde 14e minuut kwam Schijndel door Brent Blummel simpel op 1-0. In de 18e minuut stelde Tijn van Lankvelt daar wel een prachtige rush vanaf achterlijn tot achterlijn tegenover. De mooie voorzet leverde voor Tim Schuyers een schietkans op. Maar in de 33e en 34e minuut werd de voorsprong uitgebreid met nog twee treffers.   De gehele tweede helft was Boekel Sport beter op dreef dan in de eerste. Maar voor Schijndel/De Wit geen enkele reden om  het anders te doen dan in de eerste helft. In de 49e minuut kreeg Boekel Sport een goede kopkans. In de 52e minuut stuit Stan Guns op de Boekelse keeper. In de 57e minuut wordt een Boekelse aanval onderschept  en in een mum van tijd omgezet in een krachtige Schijndelse aanval met resultaat: 4-0! Drie minuten later mag aanvoerder  Jelle Bouwmans vanaf de stip de eer voor Boekel Sport redden. Hij bepaalt trefzeker de stand op 4-1. In de slotfase brengt Brent Blummel met een prachtig schot de marge weer op 4 doelpunten. Na 90 minuten voetbal en een 5-1 stand geeft scheidsrechter Lemmens het eindsignaal. Na drie wedstrijden gespeeld te hebben, heeft Boekel Sport gewonnen, gelijkgespeeld en verloren. Veruit de beste herinneringen bewaren we aan de overwinning. Zondag 14 oktober mag Boekel Sport thuis tegen Avanti ’31 aantreden. Alle supporters zijn weer hartelijk welkom. En wie weet? De tweede thuisoverwinning? Succes!