Scheidsrechter

Dhr. Kolenberg

Accommodatie

Onbekend

Het werd geen wedstrijd met oogstrelend voetbal. Wel veel fysiek, harde voorzetten en verre uitgooien. Plus een ongekend spannend scoreverloop. En dat alles onder de kundige leiding van Mark Kolenberg. Al in de 5e minuut kwam zo’n verre uitgooi bij Juul Megens. Met een fantastisch zondagsschot lepelde hij de bal over de gehele verdediging in de rechterbovenhoek. Tot vlak na rust bleef met deze 1-0 stand Ulysses aan de leiding. Boekel Sport trof in de 7e minuut de paal. Uit een goede ingooi hield Ulysses net geen tweede goal maar wel een corner over. In de 49e minuut belandde een vrije trap van Boekel Sport in de doelmond van Ulysses. In een zeer kleine ruimte werd het even flipperkastvoetbal, met een beslissend tikje van Edward Schouten: 1-1. Edward Schouten verving in de tweede helft de zeer verdienstelijk spelende Luuk van den Elzen. Met ergens in het achterhoofd de gedachte om de score definitief in Boekels voordeel te veranderen, werd het even heel anders , halfweg de tweede helft. Uit een goede Ulysses aanval in de 71e minuut tekende Willem Brouwer de tweede goal voor Ulysses aan. Die voorsprong kon slechts drie minuten gekoesterd worden. Met een goede actie van Twan Merks, op links, en een dito voorzet kon Merijn Van Haandel met een prima kopbal Boekel Sport weer op gelijke hoogte brengen. Tot zo’n 5 minuten voor het eindsignaal kon het nog alle kanten op. Rens van de Wijst maakte daar een einde aan. Met een fraaie voorzet bracht hij Edward Schouten in stelling. Deze kopte zijn tweede doelpunt binnen en Boekels derde. Het slotakkoord nam Tim Schuijers voor zijn rekening: 2-4! Volgende week opnieuw tegen Ulysses! Oogstrelend voetbal zou voor de welkome supporters zeer aangenaam zijn. Maar de punten ook! Tot zondag!