Scheidsrechter

Dhr. Bouw

Accommodatie

Onbekend

Subliem keeperswerk, een achterhoede die nauwelijks krimp gaf en twee fraaie doelpunten waren de basis van de overwinning tegen Volkel. Gedurende de eerste 30 minuten was er een behoorlijk overwicht voor Boekel Sport. Een prachtige voorzet van Tijn van Lankvelt, een vrije trap op de rand van de zestien en ook een paar afstandsschoten van Twan Merks leverden niets op. In de 27e minuut was het eindelijk wel raak. Een corner van Twan Merks op rechts werd door Merijn van Haandel onhoudbaar met het hoofd tegen de touwen gewerkt: 1-0! Met name de laatste 5 minuten van de eerste helft liet Volkel zien met deze achterstand niet te willen rusten. Een goede kans en twee stevige schoten richting doel brachten in die achterstand geen verandering. In het begin van de tweede helft was Volkel goed voetballend op zoek naar de gelijkmaker. Pas in de 59e minuut kwam het eerste gevaar van Boekel Sport. Twan Merks zette Edward Schouten bijna in scoringspositie. Halfweg de tweede helft werd Edward vervangen door Jari Claasse. Laatstgenoemde stond nog maar 8 minuten op het veld toen hij na een mooie pass van doorzetter Rens van de Wijst, keeper Tomek Kuijpers het nakijken gaf. Daarna was het woord weer aan Volkel. Een ziedend schot van Robin van Cuijk trof slechts de lat. De overige lastige situaties werden door de achterhoede en keeper Jesse Zwanenburg goed, soms uitstekend, opgelost. Opnieuw drie punten! A.s. donderdag om 18.30 uur is Boekel Sport te gast in Handel. Supporters weer allemaal hartelijk welkom!