Boekel Sport 1 na rust ruim langs Excellent: 1-5

Scheidsrechter

Dhr. de Bruijn

Accommodatie

Onbekend

Excellent waren de einduitslag, de vrije trap in de 76e minuut, het schot op de lat in de 67e minuut en de leiding van scheidsrechter Gerard de Bruijn. De tegenstander van vandaag was ook Excellent. Tijdens de eerste helft stond de teller van het balbezit-percentage voor Boekel Sport op 63%. Voornamelijk op eigen helft. De 37% van Excellent viel voor een groot gedeelte ook op de Boekel Sport helft. Een viertal schoten van Twan Merks gingen net naast of over of waren voor de keeper. In de 20e minuut wist keeper Bas Boonen een prima Boekel Sport aanval via een corner onschadelijk te maken. De tegenaanval van Excellent was niet zonder gevaar. Met een steekballetje op Vince van den Elsen werd Boekels verdediging in grote verlegenheid gebracht. En zo kon Excellent uit het niets in de 33e minuut op een 1-0 voorsprong komen. Na rust geen kansloos Excellent maar de doelpunten waren voor Boekel Sport. In de 58e minuut leverde een combinatie tussen Pim Wammes en Tim Schuijers de 1-1 op! Een mooie aanval met Tim Schuijers, Jari Claasse en Twan Merks leverde net geen doelpunt op. De goede tegenaanval ook niet. Een prachtig schot met links van Tim Schuijers eindigde op de lat. Welgeteld 1 minuut later knikte Jari Claasse uit een corner van Tim Schuijers de 1-2 binnen. Weer 3 minuten later gaf Tim Schuijers de bal aan Twan Merks om met succes de 1-3 te scoren. In de 74e minuut tekende Rens van der Wijst voor de 1-4. Een vrije trap in de 76e minuut werd zorgvuldig klaargelegd. Een tactisch overstapje van Jesse van Moorsel en een excellente knal van Twan Merks in de uiterste linkerbovenhoek: 1-5! Excellent zette alles op alles om nog minimaal een doelpunt te maken. De bal tegen de onderkant van de lat was daar nog het dichtst bij. De stand bleef 1-5! Excellente score! A.s. zondag staat de thuiswedstrijd tegen Schijndel/De Wit op het programma. In Schijndel werd Boekel Sport met dezelfde cijfers verslagen als Excellent vandaag. Mooie gelegenheid om gesteund en positief aangemoedigd door een talrijk publiek een beetje revanche te nemen!? Om 14.30 uur wordt er afgetrapt!