Scheidsrechter

Dhr. Marcelissen

Accommodatie

Onbekend

Met Uitgelezen Listigheid Overwinnen. Dat is een van de diverse toespelingen die aan de betekenis van de naam MULO is gegeven. Voor de wedstrijd tegen Boekel Sport was het voornamelijk Mazzelend Uiteindelijk Lucky Overleven en vervolgens ook nog overwinnen. In de eerste helft kwam Boekel Sport tot een viertal meer dan aardige kansen. Het vizier van Noud van Stiphout, Jip Janssen, Twan Merks en Juul Hurkmans stond te laat en niet scherp genoeg ingesteld. Daar zette MULO twee kansen tegenover. Nadat aanvoerder Jelle Bouwmans halfweg de eerste helft geblesseerd moest uitvallen, was MULO even de bovenliggende partij. Ook in de tweede helft was Boekel Sport niet zonder kansen. Een mooie combinatie tussen Jip Janssen en Tim Schuijers eindigde over het doel. Een schot in de rebound van Noud van Stiphout trof wel doel, maar werd wegens buitenspel afgekeurd. Ook een mooie actie van Tim Schuijers en Teun Wiendels leverde geen goal op. In de 83e minuut  en in de 90e minuut was het Twan Heesbeen die MULO tweemaal liet juichen. 2-0! Het werd voor MULO een Mooie, Ultiem Late, Overwinning! Ja, het was druilerig weer! Ja, scheidsrechter Pascal Marcelissen floot bij Noud van Stiphout wel voor buitenspel en bij de tweede goal van Twan Heesbeen niet! Ja, opnieuw was de grootste helft van het publiek Boekel Sport supporter! En ja, de uitslag was 4-7 geweest als de kansen waren benut! Al met al was het in zijn totaliteit niet goed genoeg om punten te mogen meenemen De trouwe supporters mogen dit kalenderjaar nog twee keer aantreden. A.s. zondag in Boekel tegen koploper Olympia ’18 (Boxmeer). Op 16 december uit tegen Volkel. Beide wedstrijden om 14.00 uur!!! In het gunstigste geval gewoon 6 punten!!!