Boekel Sport1 walst met 7-0 over Ulysses 1 heen!

Scheidsrechter

Dhr. Elsayyad

Accommodatie

Onbekend

Met verbluffend gemak boekte Boekel Sport tegen hekkensluiter Ulysses een ruime overwinning. De deklat verhinderde Boekels eerste treffer, maar in de vierde minuut was het al echt raak. Vanaf grote afstand wist Edward Schouten met een prachtig schot keeper Sven Rietveld te verschalken. Vanaf minimaal dezelfde afstand passeerde  Tim Schuyers acht minuten later, de ver uit zijn doel gekomen keeper, met Boekels tweede treffer.  In de 36e minuut betekende  een mooie combinatie tussen Twan Merks en Tim Schuyers een 3-0 voorsprong. Met de verre ingooi, het sterkste wapen van Ulysses, wist de verdediging van Boekel Sport redelijk goed om te gaan. Scheidsrechter Islam Elsayyad moest tot de 60e minuut wachten om de 4-0 te noteren. Via een  mooie aanval zette Tim Schuyers invaller Jip Janssen in scoringspositie. Met succes. Ongeveer 5 minuten later onderstreepte Rens van de Wijst zijn goede wedstrijd op karakter met Boekels vijfde doelpunt. In de 70e minuut mocht verdediger Juul Hurkmans, vanuit een corner keihard inkoppen: 6-0 .  Drie minuten voor tijd dacht Juul opnieuw een corner binnen te koppen. In tweede instantie maakte hij het karwei af met een droge knal: 7-0.  Een ruime overwinning waarop niets viel af te dingen. En vaak oogstrelend! A.s. zondag 7 april komt buurman Volkel op bezoek. Alle supporters weer van harte welkom!