Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe aftrap online met o.a. Noud van Stiphout!

3 december 2018 21:00


In deze decembereditie van D'n aftrap onder meer 'In the picture' met Noud van Stiphout en een jeugdportret van Nils en Tijn de Bie.

Allereerst staan we in deze Aftrap stil bij het overlijden van Rob van de Vossenberg. Het is wrang om plotseling afscheid te moeten nemen van een jonge vader, echtgenoot en trainer van een van onze jeugdteams. We leven intens mee met het verdriet van het gezin, de familie Van de Vossenberg en de aanverwante familie.

‘In the picture’ staat in deze aftrap in het teken Noud van Stiphout. Een speler uit de selectie die hopelijk nog een hele tijd mee kan spelen om voor Boekel Sport doelpunten te maken, want dat is een van zijn specialiteiten.

In het Jeugdportret staan twee sportieve tweelingbroers: Nils en Tijn de Bie. Ze spelen van jongs af in hetzelfde team en zijn van plan om dat voorlopig zo te houden.

Verder lezen we in deze Aftrap enkele gegevens en feiten die in de Algemene Ledenvergadering van 31 oktober 2018 ter sprake zijn gekomen. Onze voorzitter blikt vooruit naar de nieuwjaarsreceptie, waarbij een achttal jubilarissen gehuldigd zullen worden.

Wij wensen u wederom veel leesplezier!

BEKIJK HIER DE NIEUWSTE EDITIE VAN DE AFTRAP!

Delen

Lees meer over:
aftrap algemene ledenvergadering alv clubblad dn aftrap nils de bie noud van stiphout tijn de bie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!