Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Boekel Sport sluit overeenkomst voor de aanleg van 2 kunstgrasvelden met Topgrass BV

29 april 2022 12:15


Voorzitter Paul vd Berg en Roy Verhagen (Topgrass BV) hebben vandaag een overeenkomst getekend voor het aanleggen van twee nieuwe kunstgrasvelden bij Boekel Sport.

Nadat door de gemeenteraad op 28 maart een besluit is genomen om een subsidie beschikbaar te stellen is een werkgroep direct aan de slag gegaan met de uitwerking van de plannen. Met meerdere partijen is overleg gevoerd voor het aanleggen van de kunstgrasvelden. Om ervaringen op te doen is er door een afvaardiging van diverse onderdelen (junioren-senioren-onderhoud) binnen Boekel Sport een bezoek gebracht aan verenigingen in de regio die al beschikken over kunstgrasvelden. Na alle plus- en minpunten op een rij te hebben gezet is uiteindelijk de keuze gemaakt om in zee te gaan met Topgrass BV uit Sint Oedenrode.

IMG-20220429-WA0005.jpg
Voorzitter Paul vd Berg en Roy Verhagen (2e van rechts) ondertekenen het contract. 

Belangrijk in de keuze om voor deze partij te kiezen is het aanbieden van een water bergingssysteem (waber) onder de nieuw aan te leggen kunstgrasvelden. Dit systeem zorgt voor een flinke opslag capaciteit direct onder de velden bij stevige regenbuien waarmee het regenwater direct wordt afgevoerd van de velden. Met dit onderhouds vrije afvoersysteem van regenwater behoort de waterproblematiek op de velden tot het verleden en kan iedereen altijd lekker doortrainen ook als het heeft geregend. De werkzaamheden gaan medio mei beginnen zodat de twee nieuwe kunstgrasvelden in augustus, tijdig voor de aanvang van het nieuwe seizoen, gereed zijn. Wij wensen Topgrass BV veel succes met de uitvoering.

 
Bestuur v. v. Boekel Sport
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!