v.v. Boekel Sport 1 wint verdiend in Groesbeek

13 november 2022 20:30

v.v. Boekel Sport 1 heeft een belangrijke en verdiende overwinning geboekt bij Groesbeekse Boys 1. In Groesbeek werd het 2-4 voor de mannen van trainer Willem Aarts.

v.v. Boekel Sport 1 begon goed aan de wedstrijd op een prima kunstgrasveld in Groesbeek. Na 10 minuten was de eerste kans voor de thuisploeg. Balverlies aan v.v. Boekel Sport zijde leidde tot een kans van Groesbeekse Boys, gelukkig zonder gevolgen. Na 20 minuten een goede aanval over links waar Guus Goossens de bal goed breed legt op Pim Wammes. Zijn schot komt kracht tekort. Eén minuut later is het wel raak! Wederom Guus Goossens komt goed door op links en geeft voor op Tim Schuijers. Tim verlengd de bal goed naar de inlopende Merijn van Haandel die hard en zuiver binnen werkt: 0-1 voor v.v. Boekel Sport. Na 28 minuten komt Pim Wammes weer goed door op links en legt de bal terug op Tim Schuijers die binnen schiet, echter zag de assistent scheidsrechter van Groesbeekse Boys er buitenspel in, stand blijft 0-1.

Na 32 minuten komt Groesbeekse Boys gevaarlijk via rechts door en een goede voorzet, terug getrokken op de 11 meter lijn wordt binnen gewerkt door Milan Wolters: 1-1. In de 41e minuut doet v.v. Boekel Sport weer wat terug, en via een goede aanval via Guus Goossens en Oliver Schouten wordt Tim Schuijers bereikt, hij blijft rustig en schiet de 1-2 tegen de touwen. Als iedereen denkt dat het rust is, denken de mannen van het eerste daar anders over. Een schitterende steekpass van Jesse van Moorsel bereikt Tim Schuijers. Hij omspeelt de keeper en tikt beheerst de 1-3 tegen de touwen. Meteen na deze goal fluit de uitstekend leidende scheidsrechter Hendrix voor de rust.

IMG-20221113-WA0006.jpgTim Schuijers vandaag belangrijk met 3 doelpunten

Na rust wil Groesbeekse Boys aandringen maar de defensie van v.v. Boekel Sport staat zijn mannetje. In de 60e minuut een 2 tal corners voor Groesbeekse Boys. De 1e corner wordt gevaarlijk ingebracht, maaar leidt tot niets. De 2e corner wordt door keeper Merks uit de lucht geplukt. In de 63e minuut wordt uitblinker Guus Goossens gewisseld voor Edward Schouten. In de 77e minuut wordt een verre uittrap van Michiel Merks goed verlengd door Oliver Schouten. Hij bereikt Tim Schuijers die 1 op 1 met de keeper te gehaast schiet en zijn rollertje wordt eenvoudig opgepakt door keeper Verriet. In de 87e minuut maakt Groesbeekse Boys het weer spannend door de 2-3 tegen de touwen te werken, eigenlijk uit het niets wordt een voorzet bij de 2e paal binnen gekopt, via keeper Merks en de paal verdwijnt de bal in het doel. In de laatste minuut lijkt Groesbeek dan toch de gelijkmaker te maken maar goed aanvallen van de bal door Niek Schuijers en het wegwerken van de bal op de doellijn door Sander Jonkers voorkomen de gelijkmaker. In de blessuretijd is het wederom Tim Schuijers die doel treft. Een pass vanaf eigen helft wordt door 2 spelers van Groesbeekse Boys niet goed ingeschat en Tim weet met dit buitenkansje wel raad. Beheerst schiet hij v.v. Boekel Sport naar de 2-4 en verdiende 3 punten!

Volgende week komt Schijndel/DE WIT 1 op bezoek op Sportpark De Donk. Supporters zijn wederom van harte welkom!